Zauvijek se riješite dlačica uz pomoć najnovije tehnike E light uz čak 90% popusta!

060 290 290
Ovu ponudu moguće je kupiti pozivom na telefon 060 290 290. Cijena za pozive iz fiksne mreže je 1,4 kn/min a za mobilne mreže 2,61 kn/min. Dovoljno je podignuti slušalicu - i nazvati - već zoveš?
129 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila! Prijavite se na naš newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 7.500 kn
Ušteda 90%
Cijena 750 kn

Svijetle ili tamne dlačice? Lice ili tijelo? Ma nije bitno - može i oboje! Uz E light tehniku ništa nije nemoguće.

Ljeto se bliži i opet počinjete razmišljati: britvice, vosak, epilacija, depilacija...Vrijeme je da ovim brigama stanete na kraj i uživate u svakom ljetu - od sada na dalje.

E light jedina je metoda koja ima odobrenje FDA da se može zvati trajna - ostale smiju biti samo dugotrajne!

E light je najnovija tehnologija uređaja za trajno uklanjanje dlačica, a radi na principu IPL (Intensive puls light) i RF (radio frekvencije).

Ponuda uključuje: E light tehnologija uklanjanja dlačica - voucher za 250 impulsa u vrijednosti 7500kn za bilo koje dijelove tijela

Dodatno: na svaki dodatni tretman E light tehnologijom dodatnih 50% u centru Body Creator

Kuponi se mogu iskoristiti u Zagrebu:

- nakon završetka ponude na lokaciji Marulićev trg 10, 01/4812571

- nakon 15.03. kada dolazi novi E-light aparat i na adresi Listopadska 11, Vrbani, 01/3873913

Body Creator je uložio veliki trud u sastavljanje stručnog i ljubaznog tima asistentica, koji će svakoj ženi omogućiti da na što ugodniji i lakši način dostigne svoje ciljeve. Body Creator tim sastavljen je od medicinskih sestara, fizioterapeuta, sportsko-medicinskih masera i nutricionistice, a svaki njegov član ujedno je i prethodno posebno obrazovan za Body Creator metodu, kako bi uspjeh bio neizostavan. Pozivamo Vas da prihvatite stručnost i iskustvo Body Creator tima jer on željno iščekuje upoznati Vas i svojom Vam stručnošću pomoći u ispunjenju vaših ciljeva!