Nezaboravan izlet za dvoje uz 50% popusta na selu uz domaću hranu, pecanje i jahanje!

060 290 290
Ovu ponudu moguće je kupiti pozivom na telefon 060 290 290. Cijena za pozive iz fiksne mreže je 1,4 kn/min a za mobilne mreže 2,61 kn/min. Dovoljno je podignuti slušalicu - i nazvati - već zoveš?
114 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila! Prijavite se na naš newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 470 kn
Ušteda 50%
Cijena 235 kn

Okrijepite dušu i tijelo uz domaći doručak i ručak, zabavite se jašući konje te se odmorite uz pecanje!

Cjelodnevni izlet uključuje:

Kavu i piće dobrodošlice

Doručak - domaća šunka ili pršut, domaća kobasica, suha junetina, pečeno jaje, domaći sir

Ručak - juha, šaran sa rašlji ili seljački mesni mix, seljački krumpir, sezonska salata, domaća štrudla

Jahanje - 15 - 30min

Pecanje - ulaz u ribnjak i najam ribičkog štapa

Umjesto 470kn, platite samo 235kn i to za dvije osobe! Kuponi se mogu spajati, stoga je ovakav izlet savršen za cijelu obitelj ili skupinu prijatelja.

Seosko domaćinstvo i izletište Matezović nalazi se u naselju Gračec koje je smješteno u općini Brckovljani u Zagrebačkoj županiji. Naselje Gračec smješteno je uz državnu cestu D41 Zagreb – Dugo Selo – Koprivnica, samo 6 km od Dugog sela i 1 km od mjesta Brckovljani.

Priuštite sebi i svojim najbližima odmor kakav zaslužujete!

Seosko domaćinstvo Matezović - izletište. Odmorite se i opustite na našim otvorenim terasama, prošećite se oko ribnjaka uz patke i guske ili šetnicama na drveću, okrijepite se uz bogatu ponudu jela i pića dok najmlađi mogu uživati u našem dječjem igralištu. Nudimo i mogućnost: organiziranja domjenaka i svečanosti do 50 osoba (rođendani, pričesti, krstitke...), organiziranja sportskog ribolova uz nagrade, organiziranja jednodnevnih izleta za škole, vrtiće, umirovljenike, tvrtke...