50% popusta na paintball u klubu Raptor Osijek!

103 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila! Prijavite se na naš newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 100 kn
Ušteda 50%
Cijena 50 kn

Pozivamo Vas na visoko adrenalinski doživljaj - paintball.

Na vlastitom prostoru Karanac planine, 20ak minuta od Osijeka čeka Vas idealno mjesto za opuštanje, odmor i uživanciju, mjesto na kojem ćete pobjeći od svakodnevnice, stresa i problema. Odlučite se uzeti malo vremena za sebe i svoje prijatelje, rodbinu, radne kolege i rezervirajte svoj termin za paintball. Teren se nalazi u potpuno prirodnom okruženju, s prirodnim preprekama te samim time daje potpuni doživljaj i do savršenosti upotpunjuje cjelokupnu igru. Moguće su i druge lokacije po Vašoj želji! Nudimo Vam mogućnost teambuildinga, cjelodnevnih izleta.....dođite i uvjerite se.....

Home » O nama Paintball & Airsoft Raptor je počeo s radom početkom 2011. godine, od tada imamo sve veći broj zadovoljnih posjetitelja, te smo u ponudu uvrstili i opremu za airsoft. U našoj ponudi su dva terena na Karanac planini, koja omogućuju dva različita tipa igre – taktiziranje i brzu igru. U pripremi je također i treći teren, koji će unijeti još raznolikosti u našu ponudu. Osim terena za igru, osigurali smo i prostor za odmor. Za vas uvijek imamo pripremljenu ispravnu i čistu opremu, sve što je potrebno za sigurnu igru. Cijelo vrijeme vašeg boravka na našim terenima, u blizini smo kako bi vam bili na raspologanju ili po potrebi organizirali igru.