Mjesečna članarina za rekreaciju po izboru u Zagrebu: jutarnja zumba, vježbanje za mame i bebe, pilates ili trbušni ples uz 60% popusta! Ponuda se odnosi za sve nove članove plesnog studija Baila!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila! Prijavite se na naš newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 220 kn
Ušteda 60%
Cijena 88 kn

Programi su namjenjeni kako početnicama tako i iskusnijim vježbačicama. Dođite, i zabavite se. Plesni studio Baila je mjesto gdje ćete naći zabavnu atmosferu, ugodan ambijent te predanost i susretljivost svakog njihovog trenera.

Ponuda uključuje mjesečnu članarinu za nove članove i za jedan od treninga po izboru:

jutarnja zumba,
mame & bebe, workout,
pilates,
trbušni ples.

Dva termina tjedno. Trajanje termina 60 minuta.

Ponuda se odnosi na sljedeće termine:

jutarnja zumba:uto - pet od 09 - 10h,
mame & bebe: uto - pet 10 -11h,
workout: uto - čet 19 - 20h,
pilates: uto - čet 20 - 21h,
trbušni ples: subota 14 - 16h

Kvalitetu rada plesnog studija daje i jamči stručno vodstvo centra.
Zašto baš ONI? Iskusni i licencirani voditelji koji su Vama na usluzi i raspolaganju, uvijek vedri i veseli. Atraktivan, novouređen prostor, zabavno i veselo okruženje gdje možete steći poznanstva i prijatelji, odmorite se, relaksirajte, isplešite i izađite s osmijehom na licu
- oblikujte tijelo i održite kondiciju!

Zadovoljstvo nam je predstaviti naš novi plesni studio Baila, koji se nalazi na adresi Pisarovinska 38, Rudeš. Baila djeluje od 2009. godine na više lokacija u Zagrebu: Malešnica, Gajnice, Rudeš i to s programom zumbe koju vodi Ines Celižić, no od 07.11.2011. otvorena su vrata plesnog studija "Baila", koji je proširio svoj program. Trenutno u ponudi imamo: zumbu,mtv dance,trbušni ples,aerobic,pilates,yogilates,vježbe za mame i bebe,workout,zumba kids, najam dvorane za organiziranje,dječjih rođendana i podnajam dvorane za razne oblike aktivnosti.