Lijepi i njegovani nokti uz 60% popusta! Salon Andrea iz Zagreba poziva Vas da izaberete manikuru + soak off - trajni lak za prekrasan izgled Vaših ruku ili stopala!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila! Prijavite se na naš newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 170 kn
Ušteda 60%
Cijena 69 kn

Osim na ženskoj kosi, kažu dobri poznavatelji da se muški pogled vrlo često usmjerava i na nokte. Ne slučajno, jer nokti na rukama govore ne samo o urednosti i životnim navikama žene, već progovaraju i o njenom zdravlju.

Nježne ruke simbol su ženstvenosti, a nakon ovog tretmana zabljesnut će punim sjajem! Sigurni smo da ćete biti prezadovoljni svojim lijepim i njegovanim noktićima :)

Ponuda uključuje:


manikura i trajni lak soak off (ruke ili noge)


Napomena: u slučaju da imate postojeći trajni lak, u cijenu kupona nije uključeno skidanje starog laka otapanjem i iznosi 30 kuna.U slaonu Andrea možete pronaći slijedeće usluge: Ugradnja umjetnih noktiju, trajni lak, ugradnja parcijalnih trepavica, šminkanje. Radno vrijeme: Mon - Fri: 12:00 pm - 8:00 pm, Sat: 10:00 am - 2:00 pm Blizina stanice za vlak i autobusa (pješice minutu). Parkira mjesta - kod vlaka (besplatan parking).