Što je Crno Jaje?

Crno Jaje jedino je jaje na svijetu koje sluša Vaše želje i pomaže Vam ostvariti ih, i to uz popuste od 50%-90%, te dodatne popuste za Facebook fanove i Twitter followere. Crno Jaje je jedinstveno jer njegove ponude možete vidjeti i na televiziji - NovaTV i DomaTV, plaćati na više rata, a neke proizvode i usluge možete naručiti i putem telefona.

Na Vama je samo da povjerite želju Crnom Jaju i svaki dan provjeravate ponude da budete sigurni kako niste propustili priliku. A mi ćemo dati sve od sebe da Vašu želju ispunimo.

Osim što vam nudimo ponude kreirane prema Vašim željama, te omogućujemo kupovinu putem interneta, ono što nas čini posebnima je specijalna televizijska promocija i ponuda, koja Vam omogućava kupnju željene usluge ili proizvoda telefonom, uz dodatnu mogućnost plaćanja po primitku kupona. Naš call centar stoji vam na raspolaganju od 8:00 do 23:00h.

Ujedno, na sve što nudimo odobravamo plaćanje preko Diners i American kartice na 2 – 6 rata, a plaćanje karticom moguće je preko interneta i telefona.

Jer CrnoJaje nije nova stranica za grupnu kupnju! CrnoJaje je novi superheroj!