VELIKA AKCIJA VLAŠKA!!! Vidi, kušaj i uživaj! Uživajte uz Vom fass kvalitetu i potpuno prirodna eko ulja - ulje koštica grožđa ili ulje kikirikija, te dunjin balzamični ocat, svi po 250ml već od 36kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Super cijena 4,78 €

VELIKA AKCIJA "VLAŠKA STREET FEST"! Do savršene forme uz pomoć Vom fass ulja, potpuno prirodne proizvode od likera do octa! Kupon je moguće iskoristiti isključivo u Vlaškoj ulici u Zagrebu (dostava nije moguća)! Kupon se može iskoristiti do 30.09.2016.!


Ponuda uključuje 3 opcije na odabir u Vom Fassu:

OPCIJA 1 - Ulje koštica grožđa, 250 ml boca  

OPCIJA 2 - Ulje kikirikija, 250 ml boca 

OPCIJA 3 - Dunja balzam ocat  5 % oc.kis.  250 ml / boca


Kupon možete iskoristiti na adresi: Vlaška 58, 10 000 Zagreb.U slučaju dostave podatke za dostavu uz kod kupona potrebno je poslati na mail: zagreb@vomfass.hr.

Kupci iz Zagreba mogu doći direktno sa kuponom u Vom fass (Vlaška 58).

Posjetite naš facebook.


ULJE KOŠTICA GROŽĐA

Ljubitelji dobrog zalogaja vole ovo ulje zbog istančanog aromatičnog okusa Posebno dobro je koristiti ga za pripremu ribljih jela i salatne kombinacije.

Također ga preporučamo za dinstana jela i pečenja.

Izuzetno nježno ulje za njegu kože.

Proizvođač: Vom fass AG, Stavlja na tržište:auto fitness, Sveta Nedelja


Ulje kikirikija je moguće zagrijavati na jako visoke temperature i zbog toga je preporučivo koristiti ga za pečenja kao i za pripremu jela u WOK-u- Doživite miris azijske kuhinje i dobiti ćete jedan ludi jaki okus. Preporučamo ga i kao začin za sve vrste salata i povrća, isto tako za pečenje piletine i druge peradi.

Sastojci: 100 % Ulje kikirikija iz lagano poprženih kikirikija

Octi

Zašto su posebni vom fass blazamični octi. Oni dozrijevaju u starim hrastovim bačvama na svježem alpskom zraku sve dok ne dobiju svoj karakterističan specijalni okus. Dozrijevanjem u bačvama starim i više od 100 godina gradi se jedinstvena aroma zahvaljujući hrastu ili akaciji. Od Antičkog doba se proizvodi vino i svima je poznato da drugim vrenjem prelazi u kiselinu „ ocat“. Ocat je u današnje doba gurmanski proizvod, bez kojeg ne može biti niti jedan kuhinja. Ovo je proizvod ne samo za kulinarske znalce, već i za zdravlje. Prepustite se savjetu prodavača u vom fass dućanu oni će Vam ispričati priču o svakom specijalnom octu iz ponude vom fass, primjenu u kulinarstvu, a najvažnije ćete moći kušati svaki proizvod i kupiti u željenoj količini.

Gusti sok od dunje izmješan s octom od dunje je osnova za balzam kreaciju naše kuće. Zlatnožute je boje i voćnog okusa dobro se slaže u kombinaciji s uljem pistacija ili suncokretovog ulja za zelene salate i Lollo Rosso.

Porijeklo:  Njemačka

Sastojci: dunjin koncentrirani sok, dunjin ocat, šećer

Kiselost: 5 %