4 DANA U ISTANBULU!! INDIVIDUALNO putovanje uz 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* na odličnoj lokaciji u centru + avio karta iz Zagreba za 1490 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krenite na putovanje u »Grad svih gradova«!! 4-dnevna INDIVIDUALNA POSJETA ISTANBULU: 3 noćenja s doručkom uz švedski stol + avio karta! Krstarite bosporskim tjesnacem, kušajte turske gastro delicije i uživajte u večernjem programu iz tisuću i jedne noći!


Ponuda uključuje: 

individualno putovanje u Istanbul, prijevoz zrakoplovom iz Zagreba i zrakoplovne pristojbe na letovima Zagreb- Istanbul- Zagreb, 3 noćenja s doručkom (švedski stol) u dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* (Orka Royal) na odličnoj lokaciji u centru grada, kontakt agenta u Istanbulu.

Obavezne doplate uz prijavu:  prijavnina 15€, turistička pristojba 2€/noć, ulazna viza u Tursku 20 USD.


Eventualne doplate: jednokrevetna soba 30€; doplata za dodatni dan po osobi u dvokrevetnoj sobi 25€ 


Od 1.4.2013. državljani Republike Hrvatske moraju imati vizu za ulazak u Republiku Tursku. Hrvatski državljani koji putuju u Republiku Tursku od 10. travnja 2014. godine moraju imati E-vizu. Prijava za E-vizu može se napraviti putem internetske stranice www.evisa.gov.tr


Uživajte u šetnji gradom na dva kontinenta i u vrhunskoj hrani! Posjetite najveće kulturno povjesne spomenike! Krstarite brodom po bosporskom tjesnacu i s novom podzemnom željeznicom ispod Bospora posjetite Aziju! Idealna prilika za sve, koji traže promjenu i ugodno putovanje.


ORKA ROYAL HOTEL 4*

Hotel Orka Royal nalazi se u starom djelu Istanbula, kratkom šetnjom udaljena od željezničke i tramvajske stanice Sirkeci. Nudi klimatizirane sobe sa besplatnim internetom i bazenom na terasi s panoramskim pogledom na Bospor.

Sve sobe su opremljene su suvremenim namještajem u prirodnim bojama, sefom za laptop, satelitskom TV i kupaonicom sa fenom. 


U hotelskom wellnesu možete si priuštiti osvježavajuće tretmane tijela ili masaže, na raspolaganju  je i unutrašnji bazen. 
Uz doplatu nude saunu, hammam i dobro opremljen fitness.

Uz piće možete uživati u baru Liquid, u hotelskom restoranu nude lokalne i međunarodna jela. Doručak je švedski stol.


Hotel je udaljen samo 100 m od parka Gülhane, gdje možete šetati među vrtovima do palače Topkapi. Tržnica egipćanskih začina udaljena je 300 m.

Kupon se može koristiti od 16.10.2016. do 30.03.2017., do popunjenosti slobodnih mjesta.

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

B kategorija - Autoškola Rubikon / Quattro + liječnički pregled GRATIS + EXTRA 20 EURA popusta!

X
x

#{title}

#{text}