[ISTRA] Idealna lokacija za sve planinare i ljubitelje mora! Smještaj u kući za odmor RUŽIN PUPOLJAK uz 2 ili 6 noćenja za 2 ili 6 osoba već od 499 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Stara obiteljska kuća "Ružin pupoljak" nalazi se u selu Ružići, blizu rijeke Raše, gdje možete šetati Ili planinariti jer je kuća nadomak planina Učka, Ćićarija, Skitača!

Ravno iz kuće možete se biciklom satima voziti po okolici kao i sudjelovati u biciklijadama. Građena tradicionalnim materijalima, nedavno renovirana i komforna, pogodna za seminare, proslave, ljetovanja, obilaske prirode! 

More i divne plaže su na udaljenosti od sedam kilometara. Svi gastronomski i kulturni sadržaji kojima je Istra bogata, nadohvat su vam iz te kuće koja je na istočnoj obali Istre, a jednako brzo iz nje stižete do Pule ili Rijeke, Rovinja, i vraćate su u mir kojim odiše.


Svi ljubitelji Istre i oni koji će to postati, evo nekoliko informacija o onome što možete raditi ako se ne kupate i ne sunčate. Ovih dana i tjedana održat će se u Istri brojne manifestacije: sportske, gastronomske, namijenjene djeci, vjernicima, ljubiteljima biciklizma, ili wellnessa. 

Pa požurite u kuću Ružin pupoljak iz koje su vam dohvatljive sve manifestacije: Dani komunikacija, Smotra istarskog tovara, Žminjska štorija, Proslava SV. Marija od zdravlja, Dani tartufa, Festival Visualija, Festival sira i izbor naj-koze, biciklistička utrka Terra Albona, Bodljikavi dani u Žminju, fešta Bela nedeja, manifestacija Teći, isti, piti, Ribolovni kup Koversada, Fešta Petrovia. I to je samo dio onoga što možete dohvatiti iz svoje baze u kući Ružin pupoljak, u selu Ružići pored Labina.Biciklisti, šetači, berači gljiva i bilja, ljubitelji masaža, mira, mora, šetnji, pronađite nešto za sebe i ujedno gostujte u kući s popustom!
 

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.Boravišna pristojba je uključena u cijenu!


Kuća ima terasu od 10o kvadrata i dvorište od 5 tisuća kvadrata, sa cvjetnjakom i mediteranskim biljem, te voćkama. Uz kuću je bazen od 35 kvadrata. Ako odlučite ostati u kući i ne sretati nikoga te uzeti predah od svega, također možete, jer je kuća blizu civilizacije ali u okrilju šume, gdje se čuje samo pjev ptica i cvrčaka. 

Ako ste više društveni tip, možete organizirati obiteljske proslave i rođendane, kao i obilaziti brojne fešte kojima Istra obiluje i u kasno ljeto. 


Kuća je ugodna, novonamještena, dobro opremljena (roštilj, posuđe).  Ograđena je te tako ima dovoljno prostora i  automobil i ljubimce i djecu. 
U dvorištu se nalazi: ljuljačke i set za badminton.

Završno čišćenje nije uključeno u cijenu i plaća se 200,00 kn na licu mjesta!