NOVO!!! Jedinstvena ponuda! Napunite stanice čistim kisikom i onesposobite otrove u oragnizmu i sprječite bolesti! 10 tretmana u barokomori u Beauty&Laser centru Venus u Zagrebu za samo 2999 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pripremili smo savršenu ponudu za Vas i Vaše tijelo! Ugrabite svoj kupon kako bi ostvarili navedeni popust u Beauty & Laser Centru Venus. Stručno osoblje spremno Vam je pružiti besplatne konzultacije na individualnoj razini kako bi tretman u barokomori Vama i Vašem tijelu donio najbolje rezultate!

Barokomorom se tretiraju mnoga oboljenja poput dekompresijskih bolesti, trenutne gluhoće, svih alergija, gangrene, pothlađenosti, povrijeđenosti tkiva, upala, šećernih bolesti. 

Tretman u barokomori također utječe na brži oporavak stanica. Često se barokomorom služe i sportaši koji su imali prijelom kosti ili slične ozlijede kako bi brže zacijelile.

Tretman je pogodan i za osobe bez ikakvih problema koji jednostavno žele pročistiti organizam i svom tijelu dati prijeko potrebnu dozu čistog kisika.

Da li ste znali? Dobivate 100 postotni kisik u prostoru (komori) u kojem je maksimalno povećan tlak kako bi se mogla povećati količina kisika koja se otopi u krvi. Tako se u krvi otopi i do 20 puta više kisika!

Stanice se "doslovno" pune čistim kisikom čime se onesposobljavaju otrovi u organizmu i sprječava se razvoj bolesti. Tijekom tretmana cijelo vrijeme imate masku kojom udišete kisik, a na masku je spojen mikrofon pa ste u stalnoj komunikaciji s osobljem. U komori ste potpuno sami kako bi imali mira i prostora, a kroz veliki prozor možete gledati TV. 

 U komoru se ulazi bez šminke, isključivo u 100% pamučnoj odjeći i bez nakita i ostalih dodataka, na nogama čarape od čistog pamuka ili bosi. Naglasak je na individualnom pristupu stoga će osoblje prije odmah prilikom preuzimanja kupona obaviti sa Vama konzultacije.

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

B kategorija - Autoškola Rubikon / Quattro + liječnički pregled GRATIS + EXTRA 20 EURA popusta!

X
x

#{title}

#{text}