Cijela vila Vam stoji na raspolaganju samo za Vas i Vaše društvo! Prostrana ljepotica poslužit će stvaranju uspomena, proslavi događaja ili samo okupljanju društva! Kupon je moguće iskoristiti do 12.04.2020.

Ponuda uključuje: najam kompletne vile koja se sastoji od 6 soba, kuhinje prostora za druženje, svaka soba ima svoju kupaonicu, velike terase, vanjskog roštilja na 3 dana/2 noćenja, za do 14 odraslih + mogućnost pomoćnih kreveta za još 3 djece.

Villa Enjejingi prostire se usred poznatog kutjevačkog vinograda, također poznata po svojim vrhunskim vinima.


Vina Enjingi
Nastavljajući stoljetnu tradiciju proizvodnje grožđa i vina koju je naslijedio od svojih djedova, Ivan Enjingi na rodnim obroncima Krndije, u srcu svjetski poznatog Vinogorja Kutjevo, s trsja bere samo najbolje. Grožđe je to neopterećeno umjetnim zaštitnim sredstvima, a vino dobiveno od njega posebno, sa svim karakteristikama podneblja, kakvo i priliči vinaru koji je Hrvatskoj donio prvog zlatnog Decantera.


Grožđe u vinogradima i vina u podrumu Enjingi nastaju u skladu s prirodnim zakonima. Nose eko markicu koja u suvremeno vrijeme potvrđuje ono što je u obitelji Enjingi prenošeno s koljena na koljeno — poštovanje prema prirodi.



Bilo da izaberete vrhunsku graševinu, bijele ili crne kupaže Venje, chardonnay, zweigelt ili neko drugo vino, uživat ćete u skladnosti i punoći vinske kapljice koju ćete pamtiti još dugo. 


Dodatne mogućnosti: mogućnost doručka, ručka, prezentacije vina, cateringa.