To je vrijeme kada cijeli grad postaje jedna pozornica, vrijeme kada domaćini izvade i i pokažu svoje najraskošnije maske, vrijeme koje nas barem na tren vrati u dimenziju svih onih raskošnih balova, vrijeme kada svatko može biti netko drugi. I tako još od davne 1268. godine! Kupon vrijedi za odabrani datum.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa iz Zagreba u 03:30 h s glavnog ulaza na Zagrebački velesajam (ulaz JUG) Mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu u 04:00 h (Petrol benzinska postaja, te na Vratima Jadrana u 05:30 h (na strani McDonalds-a ). Slijedi vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema Punta Sabbioni. 

Kraći odmor te odlazak, ukrcaj na vaporetto (turistički brod) i plovidba od Punta Sabbioni do centra Venecije sa usputnim panoramskim razgledavanjem venecijanske lagune s mnogobrojnim otocima. Putem će te čuti priče o starim Mlečanima, velikim duždevima, poznatim zabavama pod maskama i bijegu iz zatvora Rudolfa Casanove…

Nakon pristajanja na otok San Marko slijedi šetnja uz pratitelja putovanja do najimpresivnijih znamenitosti Venecije: Piazzia San Marko, Duždeva palača, most Uzdaha, most Rialto. Po završetku razgledavanja, slijedi slobodno poslijepodne za vlastite programe, šetnju, shopping, talijanski capuccino i uživanje u čarima Venecije i venecijanskih maski… 

U dogovoreno vrijeme sastanak s pratiteljem putovanja i povratak brodom prema Punta Sabbioni te dalje autobusom prema početnom odredištu. Predviđen dolazak u Zagreb je u kasnim večernjim satima.