NOVO - Solar Shop - SUNRAIN dizalica topline 13 kW sa titanijskim protustrujnim izmjenjivačem topline za nenadmašne i beskompromisne performanse čak i pod najtežim uvjetima!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Super cijena 1.559,00 €

Moguće preuzimanje na 6 lokacija uz prethodnu najavu - ZAGREB (dvije lokacije) / SESVETE / RIJEKA / ZADAR / SPLIT! Kupon vrijedi za 1 uređaj i može se iskoristiti do 28.04.2023.


ŠTO JE DIZALICA TOPLINE ILI TOPLINSKA PUMPA?

Dizalice topline su uređaji koji koriste toplinu zraka kako bi zagrijali toplu vodu koja se koristi za grijanje i potrošnu toplu vodu. Zbog visoke energetske učinkovitosti spadaju u obnovljive izvore energije te u pravilu osiguravaju COP viši od 4.tj. dizalica topline može za svaki kW utrošene električne energije predati više od 4 kW toplinske energije 

Dizalice topline čak i pri temperaturama ispod 0°C mogu koristiti iz okolnog zraka, a zahvaljujući modernim inverterskim kompresorima, režim rada se proteže do čak -28°C, time je zajamčeno funkcioniranje sustava bez obzira na poziciju objekta i vanjsku temperaturu.

Dizalica topline sastoji se od vanjske i unutarnje jedinice, a postoje monoblock izvedbe u jednoj jedinici u kojoj se nalazi kompresor i izmjenjivač.


ZAŠTO ODABRATI DIZALICU TOPLINE?

Učinkovito i povoljno grijanje te jednostavna instalacija ● Inteligentna kontrola i automatika sustava ● Iskoristivost uređaja se kreće približno u omjeru 1:4 te je samim tim najpovoljnije grijanje što u praksi znači da je potrošnja sustava 4 puta manja od količine energije koja je predana u objekt ● Za razliku od peći na pelete ili sustava na biomasu kod dizalica topline nije potrebno skladištenje energenata ● Struja kao energent nije podložna velikim i čestim fluktuacijama cijene kao što je to slučaj sa naftom i ostalim energentima ● Prednost je u lakoći korištenja te neovisnost o krutim gorivima ● Korištenje obnovljivih izvora energije još je jedna od prednosti jer ovaj sustav je ekološki puno prihvatljiviji, podrazumijeva se smanjenje potrošnje fosilnih goriva, u konačnici to utječe na smanjenje emisija CO2 i pozitivno djeluje na okoliš 

Dizalica topline u mogućnosti je energiju zraka pretvoriti u iskoristivu toplinu a pritom trošeći otprilike 4 puta manje električne energije nego električni radijatori ili peći za istu dovedenu toplinu!

Niža temperatura vode u sustavu osigurava manje opterećenje vanjske jedinice kao i nižu potrošnju električne energije. Projektiranjem sustava uputno je koristiti cijevno grijanje (bilo u podu, zidu ili stropu) gdje god je moguće kako bi se čim veća površina objekta mogla ugrijati preko tog, vrlo inertnog potrošača koji zahtijeva polaznu temperaturu vode od 30 stupnjeva celzija.

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

B kategorija - Autoškola Rubikon / Quattro + liječnički pregled GRATIS + EXTRA 20 EURA popusta!

X
x

#{title}

#{text}