Vrhunski odmor u Atrium Hotelu 5* u Splitu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe, opuštanje u unutarnjem bazenu, finskoj sauni, turskoj kupelji...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 10 godina GRATIS u krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi od 15.10. do 31.10.2023.

ATRIUM HOTEL 5* smješten je u uzbudljivom ambijentu u kojem jedinstvena i bogata povijesna baština i očaravajuće Jadransko more susreće moderan, luksuzan i urban život Splita – samo 15 minuta hoda od epicentra grada, Dioklecijanove palače pod zaštitom UNESCO-a te u neposrednoj blizini muzeja, galerija, trgovina, utvrda i plaže Bačvice. 

Prostrani i luksuzni apartmani i sobe, 24-satna posluga u sobu, sve potrebne pogodnosti hotela, izuzetna usluga kao i očaravajuće aktivnosti na otvorenom čekaju samo na vas.

Bilo da ste ovdje poslovno ili zbog užitka, savršen spoj gostoljubivosti i standarda pet zvjezdica učinit će Vaš boravak kod nas izuzetnim doživljajem. Otkrijte skrivene ljepote Jadranske obale i grada Splita u udobnosti i stilu Atrium Hotela.

Prostrana i moderna dvokrevetna superior soba veličine 36 m2 ima: bračni krevet, HD TV (SAT TV), telefon, vlastitu kupaonicu sa tušem / kadom i sušilom za kosu, prostrani ormar, mini bar, sef, Internet, kauč, aparat za kavu i čaj, klima uređaj.

U cijenu uključen ulaz u wellness & spa i korištenje unutarnjeg bazena, finske saune, turske kupelji, teretane i relax zone!

Serenity SPA & Wellness

Opustite svoje tijelo i um u prostranom Serenity SPA & Wellness centru – sa zatvorenim bazenom, finskom saunom, turskom kupelji, tretmanima masaže lica i tijela, kao i novo opremljenom fitness centru. 

Opuštajuća atmosfera, stručno osoblje i luksuzni sadržaji našeg Wellness & Spa centra su idealni za apsolutnu relaksaciju i energetsko buđenje.