NOVO - odlična prilika za bijeg na odmor nedaleko od Biograda uz 2 noćenja u Apartmanima Rina sa bazenom i konobom za roštiljanje i smještaj za 2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 g.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti - boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi za 01.-09.06. ili 09.-30.06. Isključeni termin 01.-07.06.24. za sve apartmane i 23.-30.06.24. za apartman 2 + 2!

Studio apartman za 2 osobe ima sobu, kuhinju (s aparatom za kavu i kuhalom za vodu) i kupaonicu (sa sušilom za kosu i toaletni priborom).

Apartman 2+2 za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 g. ima spavaću sobu s bračnim krevetom, kupaonicu, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, kuhinju (sa perilicom posuđa, aparatom za kavu i kuhalom za vodu) i kupaonicu (sa sušilom za kosu i toaletni priborom).

EXTRA pogodnosti - besplatno korištenje bazena, ležaljki i suncobrana uz bazen, konobe za roštiljanje, besplatan parking i besplatan WI-FI!

Donja Jagodnja je naselje u sastavu Općine Polača, u Zadarskoj županiji. Nalazi se 7 kilometara sjeveroistočno od Biograda na Moru i 8 kilometara jugozapadno od Benkovca.