Ovoga siječnja kompas za skijanje pokazuje prema Bledu! MountVacation nudi Vam paket 2 noćenja s polupansionom u Hotelu Kompas 4* i ski pass za dvoje po super cijeni od 2100 kn!

Ostvarite svoju želju za skijanjem na čarobnom Bledu uz MountVacation! Udobno se smjestite u vrhunskom smještaju Hotela Kompas 4* i iskoristite paket 2 noćenja s polupansionom i ski passa u dvoje! Kupon se može iskoristiti od 06.01. do 15.01.2019.

Hotel Kompas 4* smješten je u samom središtu Bleda, u neposrednoj blizini Bledskog jezera. Objekt se nalazi na povoljnoj lokaciji na vrhu brežuljka odakle se pruža panoramski pogled na jezero, Bledski dvorac, Bledski otok i okolne planine.

Hotel obuhvaća 95 otmjeno namještenih soba iz kojih se pruža pogled na jezero ili park. Sve jedinice imaju kupaonicu s tušem ili kadom i sušilom za kosu. Također uključuju TV s kabelskim programima, WI-FI, mini bar, balkon i izravnu telefonsku liniju.

U okolici gosti mogu uživati u brojnim aktivnostima poput vožnje bicikla, dugih šetnji i sportskog penjanja. Obližnji planinski potoci izvrsno su mjesto za ribolov i vožnje kanuom.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA PROVJERA slobodnih termina i soba, a odmah nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA rezervacija termina i sobe na e-mail dejan@mountvacation.com ili na broj telefona 00385 1 5534 438!