Puna cijena2.304 kn

Popust40%

Cijena1.382 kn

Možete kupovati još 0 sati i 0 minuta
66 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sv. Martin - 2 noćenja s doručkom u Hotelu Spa Golfer 4* uz poklon bon za masažu i pregled kralježnice + wellness + zip line... sve za 2 osobe uz izbor između tjedne i vikend opcije, već od 1382 kn!


Samo Zlatno Jaje može dati Zlatne ponude! Ponuda se može iskoristiti od 27.06. do 31.08.2016. osim u terminu 28.07. do 07.08.2106.! 1 dijete do 12 godina gratis smještaj i korištenje bazena! Ponuda uključuje i 50 kn poklon bon u centru za kralježnicu Lumablis po osobi!

Ponuda uključuje: Paket 'Wellnes sa zlatnim sjajem' u Hotel Spa Golfer****, u Termama Sveti martin , sve za dvije osobe


Prije kupnje izaberite:


Opcija 1: Tjedna opcija

Opcija 2: Vikend opcija


Cijena uključuje: 2 noćenja za dvije osobe sa uslugom noćenja sa doručkom u Hotelu SpaGolfer, 50 kn poklon bon za masažu Sveti Martin po osobi (poklon bon je iskoristiv samo u usluzi), 50 kn poklon bon u centru za kralježnicu Lumablis po osobi (poklon bon je iskoristiv samo u usluzi), Zip line 1x po osobi, Izlet subotom na farmu jelena, korištenje svijeta sauna 3 h, neograničeno kupanje u Temple of life termalnim bazenima (petkom i subotom do 23:00), Besplatno korištenje fitnessa, wi­fi, parking

1 dijete do 12 godina GRATIS smještaj i korištenje bazena!!!


Hotel Golfer****


Hotel Spa Golfer smješten je u srcu Međimurja, nadomak slikopisnih brežuljaka i netaknute prirode koja oduševljava. Moderno opremljena 151 hotelska soba i 6 luksuznih suite-ova okruženih netaknutom prirodom predstavljaju idealnu destinaciju za cjelogodišnji obiteljski odmor, wellness opuštanje, poslovna putovanja te aktivni i rekreativni odmor.

Hotel okružuju zeleni horizonti golf terena i međimurskih vinorodnih brežuljaka, dok unutrašnjost karakterizira suvremeni dizajn, elegancija te gostoprimstvo domaćina kao neopipljiv, ali itekako osjetljiv sastojak u kreiranju doživljaja.

Wellnes oaza hotela


Moderno uređen i luksuzan prostor wellness oaze za hedonističko uživanje i zdravlje uz suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen sa podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje, whirlpoolom, tuševima doživljaja uz tropsku kišu i hladnu maglu, ledenom spiljom i hladnim bunarom za rashlađivanje, tematizirani prostor za relaxaciju te refresh kutkom uz zdrave napitke i voće.

Ljubitelji Wellnessa će u Svetom Martinu zaista uživati, jer osim bazena, Resort nudi i više od 20 različitih vrsta masaža i sauna poput finske i rimske, dok ukupna površina najmodernije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi nevjerojatnih 1800m2.

The Temple of Life bazenski kompleks


Termomineralna voda donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima.Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode.

Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!

Lumbalis Centar zdravlja


Lumbalis Centar je moderan i iznimno kvalitetno opremljen centar za kralježnicu. Za kvalitetu usluga prije svega jamče iskusno i stručno osoblje koje se sastoji od fizioterapeuta i kineziologa s dugogodišnjem iskustvu pri liječenju tegoba vezanih uz razne vrste oboljenja kralježnice i mišićno-koštanog sustava.

Ostali sadržaji


Brojne aktivnosti u Resortu i izvan njega zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Opcije su zaista raznolike. Možete posjetiti neku od turističkih atrakcija Međimurja, zaigrati jedan od sportova u Resortu ili iznajmiti biciklu i upoznati destinaciju na dva kotača.

Međimurje je najsjevernije hrvatsko geografsko područje koje se, kao što mu i ime kaže, smjestilo između rijeka Mure i Drave. To je područje koje obiluje vrijednom kulturno-povijesnom baštinom, ali prije svega nenadmašnim prirodnim ljepotama zbog čega je i prozvano „Hrvatskim cvjetnjakom“. Prvu su vinovu lozu u ovom kraju, prema predaji, zasadili stari Rimljani, a danas ona prekriva preko tisuću hektara Gornjeg Međimurja.