Prije kupnje kupona odaberite između čak 6 opcija: 3 ili 6 noćenja za 2 osobe, 2 odraslih +2 djece ili 6 odraslih + 2 djece! Kućni ljubimci dozvoljeni! Kupon vrijedi od 25.08.-15.09.2017.!

Smješten u Pučišćima, na brdu iznad uvale na otoku Braču, Apartments Pučišća udaljeni su 300 metara od plaže i 5 minuta hoda od centra mjesta.

Klimatizirani, prostrani i svijetli apartmani imaju satelitsku TV-ju, privatni ulaz i prekrasni pogled na more.

Potpuno opremljene kuhinje imaju tostere i aparat za filter kavu što omogućuje gostima pripremiti vlastite obroke. 


Brač je otok strmih obala i surih hridi, ali i predivnih plaža medu kojima je najpoznatija Zlatni Rat, spektakularni prirodni dragulj. Krš i makija izmjenjuju se s plodnim poljima u unutrašnjosti i borovim šumama na otočnim uzvisinama.

Otok kamena, sunca i mora, najveći je među otocima srednje Dalmacije. Brač je otok strmih obala i surih hridi, ali i predivnih plaža među kojima je najpoznatija Zlatni Rat, spektakularni prirodni dragulj. Krš i makija izmjenjuju se s plodnim poljima u unutrašnjosti i borovim šumama na otočnim uzvisinama.

Brojna otočna naselja raštrkana obalom i unutrašnjošću otoka Brača kao kameni spomenici skrivaju bogatu baštinu dugih stoljeća prošlosti.

Otok Brač je kroz povijest mijenjao brojne gospodare no specifični je brački kamen i danas ostao postojani svijedok duše otoka. Dijelić te duše ugrađen je u neke od najznačajnijh građevina prošlosti (Dioklecijanova palača) i sadašnjosti (Bijela kuća u Washingtonu).

Sve brojniji posjetitelji, kojima je dolazak olakšan izgradnjom zračne luke, teško odolijevaju specifičnom šarmu ovoga otoka koji ima toliko toga ponuditi.