Ljeto još nije gotovo! Spas od vrućina potražite u Biogradu na Moru! 2 ili 5 polupansiona i tri sobe na odabir u Hotelu ALBAMARIS *** u periodu od 01.09. do 11.09.17. već od 999 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na samo 300 metara udaljenosti od jedne od najljepših plaža Jadrana-Solina u Biogradu na Moru, u prekrasnoj borovoj šumi smješten je hotel Albamaris***!

Podaci o hotelu:

Svojom raznovrsnom ponudom kao i visokom kvalitetom usluge učiniti će Vaš odmor nezaboravnim. Svega 100m dalje od hotela nalazi se teniski centar koji je opremljen s 20 vrhunskih teniskih terena, a do središta Biograda može se stići za manje od 5 minuta ugodne šetnje kroz borovu šumu. 

Opremljenost hotela:

STANDARD SOBA - dvokrevetna soba s mogućnošću pomoćnog ležaja, tuš/WC, telefon, SAT TV, led TV, WI-FI, klima, balkon

COMFORT SOBA - dvokrevetna soba s mogućnošću pomoćnog ležaja, tuš/WC, telefon, SAT TV, led TV, WI-FI, klima, balkon

Biograd na Moru smješten je na Zadarskoj rivijeri nadomak čarobnih kornatskih otoka, koji često nazivaju „raj za nautičare“ zbog raznolikih uvala i plaža. 
Biograd na Moru idealna je destinacija za sve rekreativce i ljubitelje aktivnog odmora (odbojka na pijesku na plaži Soline, biciklistička staza od Biograda do Parka prirode Vransko jezero, škola ronjenja, tenis..). 

Zbog zanimljivog geografskog položaja u srcu Jadranske obale i u okružju nacionalnih parkova ( Kornati, Paklenica, Slapovi Krke, Plitvička jezera) i parkova prirode (Vransko jezero); Biograd na Moru  nudi svojim gostima brojne organizirane izlete u najljepše krajeve Hrvatske.