ULTRA LAST MINUTE odmor u Dalmaciji! 3 dana uz 2 noćenja za 2 osobe uz smještaj u apartmanima/studio apartmanima u Biogradu na Moru ili Sv.Filip Jakovu za 299 kn! 1 dijete do 12 god. je GRATIS!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite jesen u Kući Gordana u Sv.Filip i Jakovu ili Pansionu Čančar u prekrasnoj Dalmaciji ;) Kupon vrijedi isključivo do 31.10.2017.!

Smještaj je organiziran u slijedećim objektima - KLIKNITE na naziv objekta i otkrijte više:

Kuća Gordana u Sv. Filip i Jakovu

Panison Čančar

Biograd na Moru, grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, nalazi se 28 km južno od Zadra, prema popisu iz 2011. godine ima 5.569 stanovnika. Nalazi se na glavnoj magistralnoj cesti Zadar - Split (M2, E65). Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.

Prosječna temperatura zraka u siječnju je 7 °C a u srpnju 24.5 °C.

U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero, najveće jezero u Hrvatskoj, bogato slatkovodnom ribom.

Turistički razvoj Biograda počeo je između dva svjetska rata. Prvi gosti, Česi, počeli su dolaziti u Biograd tijekom 1920-tih. Prvi hotel sagrađen je 1935. na mjestu današnjeg hotela Ilirija.