[TERME PTUJ - MOBILNE KUĆICE] Posebna pogodnost u Termama Ptuj u Sloveniji! Uživajte u vodenom parku, saunama uz 2 noćenja u mobilnim kućicama na bazi polupansiona, za 2 osobe za 983 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Terme Ptuj nude opuštanje po uzoru na starorimski hedonizam. Uživajte u odličnim wellness uslugama, velikom vodenom parku te brojnim mogućnostima aktivnog odmora. Ponuda vrijedi za smještaj od nedjelje do petka! Kupon se može iskoristiti isključivo do 27.10.17.!

Kamp kućice su idealno rješenje za goste koji u kampu očekuju potpuno opremljen dom po prihvatljivoj cijeni. Svaka kućica ima kuhinju, spavaću sobu s francuskim ležištem, dječju sobu sa dva kreveta, kupaonicu, TV, terasu te klima uređaj.

Korisnicima kamp kućica omogućena su dva ulaska dnevno u Termalni park, uključujući njegove saune. WiFi internet je besplatno dostupan po cijelom kampu.


Kamp Terme Ptuj uz termalni park Terma Ptuj samo je kilometar udaljen od središta Ptuja. Kamp se nalazi se uz jednu od najvažnijih poveznica istočne i srednje Europe s Jadranskim morem i Italijom. Posebnost je kampa, koju je brzo osjetio baš svaki gost, rimski duh Terma Ptuj i okolice.


Ptuj je najstariji slovenski grad koji leži između vinorodnim Slovenskih Gorica i Haloza. Grad je najveći procvat doživio u rimsko doba. Danas je Ptuj poznat kao najčuveniji slovenski karnevalski grad. Veći dio središta grada je spomenička baština.