[TUČEPI] Neponovljiva ponuda za sva izbirljiva nepca! Meni ''Bajka'' u 5 slijedova u Boutique Hotelu Villa Andrea**** & Olive Tree Restaurantu u sklopu hotela za 2 osobe i za samo 455kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje i Boutique Hotel Villa Andrea&Olive Tree Restaurant pozivaju sve gurmane da povedu svoje bolje polovice i upute se u Tučepe na senzacionalne delicije iz bajke! Kupon možete iskoristiti do 30.10.2017.!

Mali obiteljski hotel, Butique Hotel Villa Andrea**** spaja tradicionalni dalmatinski stil gradnje i sve suvremeni zahtjeve današnjeg vremena, stvorivši tako utočište svakom gostu koji traži udoban i komforan smještaj.

Pogledajte ponudu za 1 ili 2 noćenja s doručkom u Boutique Hotelu Villa Andrea****, 2 HOT STONE masaže 60 min u Heavenly SPA!

Priča o nastanku Boutique Hotela Villa Andrea**** – priča je o komadiću raja na obali Jadranskog mora, u kojem se čuju šumovi valova i cvrkut ptica, a pogled na morsku pučinu, na kojoj se u daljini naziru otoci Brač i Hvar, ispunjava rajskim zadovoljstvom.

Gosti mogu izabrati između 17 udobnih, luksuznih soba opremljenih u skladu sa standardima modernog turizma i koje sadrže satelitsku televiziju, hotelski TV kanal, wi-fi, elektronički sef, telefon s direktnim biranjem, mini bar, klimatizacijski uređaj te moderne kupaonice s tuševima, sušilima za kosu i higijenskim potrepštinama.

180 minuta čistog luksuza za lice i tijelo "Heavenly Spa" u Boutique Hotelu Villa Andrea u Tučepima za samo 499 kn!

Superior soba ima bračni krevet i sjedeći dio koji može biti i pomoćni ležaj dostatan za dvoje djece do 12 godina ili jednu odraslu osobu. Interijeri Superior soba nalik su crveno crnim rapsodijama koje kao da same pripovijedaju priču bogate tučepske tradicije. Buđenje uz šum valova i cvrkut ptica i doručak s pogledom na beskrajnu plavu pučinu u potpunosti opravdavaju ime sobe. Hotel Villa Andrea ima 4 sobe takvoga tipa (2 s balkonom, 2 s francuskim balkonom). Svaka soba ima drugačiji dizajn tapeta.

Classic sobe u svom interijeru ujedinjuju ono najbolje od zajedničkog dijaloga odjeće i dekoracije, vodeći goste na putovanje kroz povijest i tradiciju Tučepa. 

U iznimnom ambijentu elegantno uređenog a'la carte restorana Olive Tree možete krenuti na gastronomsko putovanje čarobnom ponudom lokalnih dalmatinskih specijaliteta, pružajući svojim nepcima vrhunske trenutke hedonizma.

U mogućnosti smo, na zahtjev gostiju, ponuditi i pripremiti i posebne specijalitete kao što su: dalmatinske riblje i mesne peke, brudet ili dalmatinsku pašticadu

Tučepi

Tučepi su glasovito turističko mjesto srednje Dalmacije, smješteno na području atraktivne Makarske rivijere, u podnožju planine Biokovo. Zbog svog jedinstvenog položaja Tučepi pružaju nebrojene mogućnosti odmora te postaju omiljeno odredište gostiju. 

Svojim gostima Tučepi nude bogatu gastro ponudu u svojim hotelima, restoranima i etno-konobama, kao i ponudu ljubiteljima aktivnog odmora uz najam rekvizita za sportove na moru, te ostale sportske sadržaje.