Mjesec zaljubljenih u Splitu! 3 dana/2 noćenja s doručkom u splitskoj palači na glavnom trgu u Palace Suites Hotelu Baština 4*, bocu vina, popuste na SPA&Wellness i restorane za dvoje već od 825kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 1.290 kn
Ušteda 36%
Cijena 825 kn
Uštedi još 41 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 41 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Doživite najljepši mjesec zaljubljenih - "romantičnu veljaču" u "najlipšem gradu na svitu", guštajući u Palace Suites hotelu u samom srcu stare gradske jezgre, nadomak Dioklecijanove palače i popularne splitske rive. Prije kupnje kupona odaberite vrstu sobe! Ponuda se može iskoristiti u periodu veljače 2018.!

Opis hotela:

1700 godina stara splitska palača preuređena je u elitni hotel - Palace Suites. Nalazi se nadomak Dioklecijanove palače, koja je pod zaštitom UNESCO-a.

Hotel nudi dizajnerski namještene sobe s brojnim sadržajima kao što su:

TV ravnog ekrana, 

King size krevet i 

besplatni WiFi.

Ispod prozora objekta gosti mogu doživjeti živahnu atmosferu glavnoga splitskog trga i naići na elegantne kafiće te lijepo uređene trgovine....  Također, na trgu gosti mogu uživati u operama, koncertima i brojnim drugim izvedbama u nadasve  zadivljujućoj povijesnoj arhitekturi.

Brojni restorani koji poslužuju jela raznih vrsta kuhinja udaljeni su nekoliko minuta hoda od objekta Palace Suites.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na e-mail: info@palacesuites-split.com, uz KOD i ID kupona po primitku