Romantična Nova godina u Budvi!!! Crno Jaje i Svijet putovanja Vode Vas 30.12.17.-02.01.18. autobusom u Budvu uz 3 noćenja s doručkom u Hotelu 3*u Budvi...za samo 1089kn/osobi!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dočekajte Novu 2018. u prelijepoj Crnoj Gori!!! Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 01:00 (peroni 502-505)! GARANTIRANO!!!

PROGRAM PUTOVANJA


1. dan ZAGREB– HERCEG NOVI – BUDVA

Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 01:00 (peroni 502-505). Slijedi vožnja autobusom u smjeru Dalmacije, uz usputna stajanja. Nakon prelaska državne granice uputiti ćemo se prema Herceg Novom, rodnom gradu sv. Leopolda Bogdana Mandića gdje ćemo vidjeti župnu crkvu sv. Jeronima i svetište sv. Leoploda. Nakon razgleda, odmor za kavu. Nastavak putovanja Bokokotorskim zaljevom te odlazak do Budve. Smještaj u hotel. Nakon smještaja u hotel, odlazak u grad u pratnji turističkog pratitelja. Povratak u hotel. Nastavak druženja prema željama. Noćenje.

2. dan BUDVA – KOTOR – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA -  BUDVA  (fakultativno)

Doručak. Odlazak do Kotora, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Vožnju prema Perastu, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora. Najljepse građevine ovog grada nastale su u periodu od XVII - XVIII stoljeća. U to vrijeme jača pomorstvo i kapetani podižu vile koje i danas oduševljavaju svojom ljepotom. Obiluje sakralnim spomenicima: crkva Sv. Nikole nastala između i Parohijska crkva. Nakon razgleda crkve i muzeja, polazimo na izlet brodom na otok Gospa od Škrpjela. Na otoku Gospi od Škrpjela pauza za razgledavanje, povratak u Perast te povratak prema Budvi te priprema za najluđu noć. Noćenje.

3. dan BUDVA – SVETI STEFAN – ULCINJ – BAR – BUDVA  (fakultativno)

Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet, odlazak u dva grada na samom jugu Crne Gore – Bar i Ulcinj. Na putu stajanje, na vidikovcu za fotografiranje čuvenog otočića Sveti Stefan, najluksuznijeg mjesta u Crnoj Gori. Nastavak putovanja prema Ulcinju – gradu poznatom po svojim prelijepim pješčanim plažama. Vjeruje se da su Ulcinj osnovali Iliri u 5.stoljeću pr.Krista. Zbog svog strateškog položaja bio je meta mnogih osvajača: Ilira, Grka, Rimljana, Mlečana, Turaka, gusara, Talijana...Razgled grada u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Slobodno vrijeme za kavu. Nakon Ulcinja odlazimo prema Baru, gradu koji je arheološki muzej pod vedrim nebom. Posjet starom gradu u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Slobodno vrijeme za osobne programe i ručak. Povratak prema Budvi te odlazak u hotel. Noćenje.

4. dan  BUDVA  – ZAGREB 

Doručak. Odjava iz hotela te vožnja u smjeru Hrvatske. Usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Zagreb se očekuje u kasnim večernjim satima.