Svi pravac u Terme! Cjelodnevna ulaznica za kupanje u vodenom parku prekrasnih Terma Jezerčica uz tjednu ili vikend opciju nedaleko od Zagreba već od 30 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obitelji svoj odmor, zabavu i rekreaciju pronalaze u vodenom parku Terma Jezerčica koji je namijenjen svim generacijama, od najmlađih do baka i djedova! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 17.11.17.!

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode. 

Udaljenost od centra Zagreba oko 40 km.

Vodeni park

Svi gosti hotela Terme Jezerčica imaju besplatan ulazak i neograničeno korištenje cijelog Vodenog parka.  Svim posjetiteljima Vodenog parka na raspolaganju su dva velika Whirlpoola i ležaljke.  

Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovito – mineralnom vodom te je posebno je bogata sumporovodikom. Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo – ljekovite mineralne vode u medicinskoj rehabilitaciji, preventivnoj rehabilitaciji i rekreaciji.

Unutarnji vodeni park s prirodnom termalnom vodom je otvoren cijele godine te nudi pet bazena za sve uzraste i 2 velika whirlpoola. Svaki dan preko tjedna, dva puta dnevno naši fizioterapeuti za sve posjetitelje održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.