Ubrzajte metabolizam i izbacite otrove iz tijela! Tretman ELEKTROSTIMULACIJE MIŠIĆA i tretman LIMFNE DRENAŽE za samo 119 kuna u Salonu PediSPA u Zagrebu!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit, dok limfna drenaža potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma i prokrvljenost tkiva! Ukupno trajanje tretmana 60 minuta! Kupon vrijedi do 29.12.2017.!

Elektrostimulacija mišića 

Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, rast - povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh, bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit i otklanja efekat narančine kore.

Elektrostimulacijom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela. Reducira se celulit i poboljšava elastičnost kože. Povećava se mišićna masa i elimiraju se toksini


Presoterapija - zvana i limfna drenaža 

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 

Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.

Pozitivni učinci aparatne limfne drenaže
– smanjenje obujma nogu
– smanjenje oteklina nogu
– razbijanje i razgradnja celulita
– poboljšanje cirkulacije
– pomaže učvršćivanju i zatezanju kože
– pomaže izbacivanju toksičnih tvari iz organizma
– primjena presoterapije pogoduje procesima ozdravljenja u ljudskom tijelu

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina 2 dana unaprijed na broj telefona na 091 9473961, uz KOD i ID kupona po primitku.