[KOPRIVNICA] Spektakularan doček 2018. u Hotelu Podravina uz neponovljivog Sinišu Vucu! 2 noćenja uz 2 bogate večere za dvoje NA DOČEKU i bogata tombola, POKLON finska sauna..za 1290kn!

39 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogati novogodišnji paket uključuje na dočeku: piće dobrodošlice - Aperitiv, cocktail, pjenušac, 2 bogate večere, novogodišnja zdravica, kava, piće uključeno u cijenu, bogata novogodišnja tombola, novogodišnji brunch + na POKLON korištenje finske saune! Kupon je iskoristiv ISKLJUČIVO u terminu 30.12.17.-01.01.18.! Vidimo se u Koprivnici!

Dobrodošli u Hotel Podravina!

Priuštite sebi odmor kakav zaslužujete - hotel Podravina premašuje Vaša očekivanja!

Hotel Podravina*** izgrađen je na temelju dugogodišnje tradicije i raspolaže sa vrhunski opremljenim sobama i apartmanima.

Blizina centra grada i netaknutog prirodnog okruženja Podravine pravi je izbor za Vas i Vaše poslovne partnere, kao i za turističke putnike te cijelu obitelj.

U ugodnoj atmosferi restorana i ambijentu hotela ugodnima za druženje i opuštanje, doživite čari domaće kuhinje i svojim poslovnim partnerima pružite nezaboravan gastronomski doživljaj. Restoran je kapaciteta 300 stolica. Za Vas organiziramo  poslovne domjenke, večere, prezentacije i druge vrste proslava.

Za sve goste osiguran je besplatan parking koji također nudi mjesto za nekoliko autobusa.

Recepcija hotela otvorena je 0-24h i spremna Vas je primiti u bilo kojem trenutku, a u cijelom hotelu dostupan je besplatan wireless.

Svakako posjetite!

Za vrijeme boravka u hotelu Podravina*** preporučamo opuštanje uz ribolov u Turističko rekreacijskom centru Rasinja, pravom raju za aktivni odmor u zdravom i prirodnom okruženju okruženi bogatom florom i faunom i dvorcem baruna Inkeya, poslušajte tamo legendu o tragičnoj ljubavi barunice Lilly.

Preporučamo posjet kolijevci hrvatske naivne umjetnosti – Hlebinama. Posjetite također Regionalni park Mura Drava i popularno kupalište Halaš Čardu, na rijeci Dravi možete ispirati zlato, te posebni zoološki rezervat Veliki Pažut koji obiluje vrlo bogatim biljnim i životinjskim svijetom, a poznat je kao hrvatska Amazona. 

Za vrijeme boravka u hotelu Podravina svakako posjetite i prekrasan koprivnički trg, te prošećite najljepšim parkom u ovom dijelu Hrvatske.