Čarolija Beča! 1-4 noćenja na bazi buffet doručka u 1/2 standard sobi u HB1 HOTELU WIEN SCHÖNBRUNN, classic Viennese buffet doručak u Rooftop baru....za 2 osobe uz do čak 48% popusta!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 924 kn
Ušteda 39%
Cijena 562 kn
Uštedi još 29 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 29 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju: 1, 2, 3 ili 4 na bazi buffet doručka u 1/2 standard sobi za 2 osobe! 1 dijete do navršene 4 godine su BESPLATNO! Kupon vrijedi u periodu: do 01.04.18.! Kupon je iskoristiv i za Božić stoga ga provedite u jednom od najljepših europskih gradova u Europi!

Hotel HB1 Schönbrunn Budget & Design nalazi se na samo 10 minuta hoda od palače Schönbrunn i 200 metara od Tehničkog muzeja. 

Gostima je na raspolaganju besplatni WiFi.

Klimatizirane sobe sadrže velik TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i kupaonicu s kišnim tušem te sušilom za kosu.

Hotel HB1 Schönbrunn obuhvaća krovni bar, gdje se poslužuje buffet doručak, recepciju otvorenu 24 sata dnevno i podzemnu garažu.

Postaja podzemne željeznice Johnstraße (linija U3) udaljena je 10 minuta hoda. Željeznički kolodvor Westbahnhof nalazi se na 2 postaje vožnje linijom podzemne željeznice, a katedrala sv. Stjepana u središtu Beča udaljena je 7 postaja vožnje linijom podzemne željeznice. 

14. Penzing je odličan izbor za putnike koje zanimaju obilazak, spomenici i istraživanje starog grada.