Gurmanski užitci u Zagrebu!!! Najsočniji komad junetine u Texas steak&grill house ili The Movie Pubu - Alabama T-bone steak od 450g za samo 79 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u odličnoj atmosferi popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu! Kupon je iskoristiv od ponedeljka do subote 12-21h, sve do 13.02.18.!

Ponuda uključuje: The Movie Pub -Alabama T-bone steak od 450g junetine u Texas steak&grill house ili The Movie Pubu za samo 79 kn!


Cijena uključuje: T-bone steak od 450g - najsočniji komad junetine po originalnoj recepturi za 79 kn!

 U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima.

   

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda. Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor. Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

Facebook pogledajte ovdje!