Malo kupanja u bazenu, malo skijanja! Savršen paket Krapinskih Toplica za dvoje! 2 polupansiona, korištenje unutarnjeg bazena i fitness dvorane, jednodnevna ski karta za Sljeme, sve za 1528kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ugrijte hladne zimske dane rekreacijskim paketom Krapinskih Toplica! Aktivan odmor za dvoje po super cijeni! Djeca do 4 godine gratis boravak! Kupon vrijedi do 14.01.18.!

Ponuda uključuje: 

3 dana, 2 polupansiona (buffet doručak i večera), u dvokrevetnoj sobi, neograničeno korištenje unutarnjeg bazena Toplice Hotela 3*, 
korištenje fitness dvorane, 
jedno cjelodnevno kupanje u vodenom parku "Aquae Vivae" - preko puta hotela, jednodnevna ski karta na skijalištu Sljeme, sve za 2 osobe.

Postoji mogućnost da gosti prilikom dolaska u hotel sami odaberu usluge iz aranžmana - postoji mogućnost zamjene - jednodnevna ski karta na Skijalištu Sljeme može se zamijeniti za jedno cjelodnevno kupanje u vodenom parku "Aqua Vivae", tako da kad je skijalište zatvoreno, gosti mogu bez obzira na to iskoristiti aranžman.

Toplice Hotel*** je smješten u najljepšem dijelu Hrvatskog zagorja, svega 46 km od Zagreba. Sa 221 krevetom pruža ugodan smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama uz mogućnost korištenja 3. ležaja, kao i 2 apartmana. 

Sadržaji hotela:
131 soba, 2 apartmana
klima uređaj u 18 soba
zatvoreni bazen dimenzija 12,5 m x 7 m
whirlpool
finska sauna (na zahtjev)
fitness dvorana
masaže, tretmani
pansionski restoran
a-la-carte restoran
kavana

Sve sobe hotela imaju vlastite kupaonice, te su opremljene TV- om i telefonom.

Termalnu vodu Krapinskih Toplica karakteriziraju četiri izvora hipertermalne vode temperature 39-41ºC, a kemijski je karakteriziraju kalcij, magnezij i hidrokarbonat. Voda Krapinskih Toplica ocijenjena je kao 6. najkvalitetnija voda Europe! Kupališnim kompleksom ponudit će se nekoliko unutarnjih bazena s termalnom vodom, tobogane, bazen s valovima, bazen za ronjenje, olimpijski bazen, velik broj sauna.

U blizini posjetite još i....

Muzej Hušnjakovo

Novi Muzej krapinskih neandertaca slovi kao jedan od najmodernijih i najsofisticiranijih muzeja svijeta. Bogat najnovijim tehnološkim dostignućima uz brojne vizualne, olfaktivne i ine senzacije, donosi nam fascinantan svijet neandertalaca, ali i baca nas u vrijeme samog početka svijeta pa tako posjetitelji mogu uživati u rekonstrukciji kozmičke evolucije i bar na tren osjetiti svu snagu prapočetka.

Dvorac Trakošćan

Dvorac Trakošćan je smješten u sjeverozapadnom dijelu Hrvatskog zagorja između Maclja, Ravne gore i Strahinjčice. Nastao je u 13. stoljeću kao manja utvrda za nadzor puta od Ptuja prema bednjanskoj dolini. Od 1584. pa sve do početka drugog svjetskog rata drži gavlastelinska obitelj Drašković, a svoj današnji izgled dobio je u 19. stoljeću.

Marija Bistrica

Marija Bistrica najpoznatije je hrvatsko svetište i godišnje privlači više od 800.000 hodočasnika iz cijeloga svijeta na molitvu. Mjestom dominira crkva Blažene Djevice Marije koja izaziva strahopoštovanje svojom veličinom, okruženjem i značajem.