Doživite svoju bajku u Fairy tale house, prelijepoj kućici za odmor u srcu prirode kraj Jaske! 1, 2, 3 ili 4 noćenja za 4 osobe već od 399kn ili iznajmite prostor za razne svečanosti za 1399kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmorite se u idili svježeg zraka i prekrasne kuće i pretvorite svoj odmor u odmor iz snova! Djeca ukoliko spavaju u krevetu sa roditeljima ne treba nadoplata! Rok iskoristivosti kupona je do 03.03.2018.!

Odmorite se tu pored grada Jastrebarskog, u parku prirode Žumberak - Samoborsko gorje (cca 35 km udaljeno od Zagreba) u izvornom ambijentu planinske kuće izrađene u norveškom stilu. 

   Kuća se sastoji od prizemlja gdje je dnevna soba sa kaminom povezana sa blagavaonom, kuhinjom i kupaonom. Na katu se nalaze dvije spavaonice. Posebnost kuće je da je u cijelosti izgrađena od drva i prirodnog kamena… Kuća je potpuno opremljena i namještena, te je povezana i WI-FI-em.

   U sklopu kuće nalaze se dvije velike natkrivene terase (cca 20 m2) te jedna služi kao garaža, a druga je pogodna i za veća društva i osigurava potpuni komoditet.

   Kamenom je popločena obala ispod koje prolazi divlji gorski potok, a na obali se nalazi ognjište sa mogućnošću korištenja roštilja.

   Ukoliko želite produžiti Vaš boravak preporučujemo Vam da svakako posjetite: vrh Japetića, Planinarski dom „Žitnica“, vrh Plešivice, Planinarski dom „Poljanice“, vrh Oštrc, Stari grad Okić… restoran „Šumski dvor“ samo 3 km… i još mnoge druge, ali nikako manje lijepe lokacije.

Kalendar sa raspoloživim terminima možete provjeriti ovdje:

http://bajkafairytale.weebly.com/a381urirani-kalendar-raspolo382ivosti.html

Više informacija o "Fairy tale house" saznajte na njihovoj web stranici ili Facebooku te na službenim stranicama Turističke zajednice grada Jasterbarsko. 

Za vrijeme boravka osiguran je parking za do 3 automobila (mogućnost dodatnog parkinga), kućni ljubimci su dobrodošli, a pušenje je dozvoljeno...