[SARAJEVO] Odmor u srcu Sarajeva!!! Uživajte 3 dana na samoj Baščaršiji u Pansionu Stari Grad uz noćenje sa doručkom za dvoje i za samo 619 kn! Kuponi se mogu spajati!!!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rok iskoristivosti kupona je do 15.03.2018.! U cijenu svih soba uračunata je boravišna pristojba i doručak!!! Za djecu do 10 godina je besplatno ako koriste isti krevet!

      Pansion Stari Grad je mali luksuzni  sarajevski hotel koji se nalazi u  srcu  starog dijela  grada. 

Smješten  je u blizini svih poznatih sarajevskih znamenitosti kao što su: 

gradska vijećnica, 

Muzej grada Sarajeva, 

Gazi Husrev-begova džamija, 

stara pravoslavna crkva,

Katedrala Srca Isusova, 

Aškenaška sinagoga i još mnogo poznatih kulturnih obilježja.

 

      Pansion Stari Grad postoji od 2007 godine i nudi smještaj  u stilu osmanske i bosanske arhitekture. Pri ulasku u Pansion primjetit ćete specifičnu bosansku izgradnju koje ce vas odvesti natrag u period Osmanskog vladanja. Topla dobrodošlica će vas dočekati trenutkom ulaska u pansion. Imat ćete osjećaj da je ovo vaš drugi dom!

    Pansion nudi 10 prelijepih i jako udobnih  soba –  apartman za 4 osobe,  trokrevetne, dvokrevetne i  jednokrevetne sobe. Besplatna internet mreža je moguća u cijelom objektu. Sve sobe su nepušačke i svaka soba posjeduje privatnu kupaonicu, kabelski TV program, klimatizirani uređaj, besplatno internet povezivanje, protupožarni alarm, grijanje te ostale hotelske sadržaje kao što su: besplatni toaletni proizvodi, fen, usluga raspremanja soba i doručak u sobi.

Najznačajniji obrok da započnete dan je doručak i Pansion Stari Grad servira švedski stol za  doručak u salonu i na terasi. Terasa i sobe imaju prelijep pogled na poznatu olimpijsku planinu Trebević.

Ako dolazite u Sarajevo, Pansion Stari Grad je najbolje mjesto za vas. Osoblje koje govori više jezika je 24 sata dostupno na recepciji . Na recepciji možete dobiti besplatne mape, upute i informacije  o obilasku grada i gradskom prometu.

Parking je pod kontrolom čuvara i video nadzora , nalazi se uz pansion i dodatno se plaća.