Konoba More i “Palma Rooms****” u Splitu donose Vam neponovljivu ponudu: 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje i samo 799 kn! Uživajte u sunčanim splitskim danima...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovog proljeća uživajte u ljepotama Splita! Uživajte u čarima “Palma Rooms****” koje su u sklopu restorana "Konoba More"! Kupon se može iskoristiti do 14.05.2018.!

“Palma Rooms****” 

U sklopu restorana "Konoba More" nalaze se “Palma Rooms****” smještajne jedinice. Izgrađene su godine 2016. i to po najnovijim svjetskim standardima. Ova gradnja sklad je modernog dizajna u kojem će naši gosti pronaći mir i udobnost, koji su prijeko potrebni za odmor iz snova. 

Objekt se sastoji od 6 prostranih soba, od kojih su 4 sobe s odvojenim krevetima. Sobe su moderno uređene i pružaju sve potrebno gostima koji su odlučili slobodno vrijeme provesti u gradu Splitu. Posjetite nas i priuštite sebi odmor iz snova!

Dobrodošli u konobu More!

Ukoliko želite posjetiti mjesto ugodne i opuštene atmosfere gdje ćete uz vrhunsku uslugu dobiti izuzetno ukusan obrok tradicionalne dalmatinske kuhinje, Vaša idealna lokacija je konoba „More“. 

Ova konoba duge tradicije među Splićanima i njihovim gostima odavno se ''nametnula'' kao idealno mjesto za razna obiteljska i prijateljska okupljanja...

Pogledajte i našu neodoljivu gastro ponudu - mesna ili riblja plata sa desertom već od 119 kn u Konobi More!

Poklonite nam i Vi svoje povjerenje...Osjetite čari dugo čuvane dalmatinske tradicije u konobi ''More'' i proživite svoje najljepše trenutke s nama.

Dobrodošli!

Svim našim gostima osigurano je parking mjesto na parkiralištu što uvelike olakšava pristup restoranu.