CJPremium Natrag na Crno Jaje

Romantični horizonti Novog Vinodolskog u luksuznom Novi Spa Hotels & Resort! Hotel The View na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje uz korištenje bazena, saune, animaciju za djecu već od 1958 kn!

SUPER CIJENA 259,87 €

  •  3 dana uz 2 noćenja u Junior Suite ili Obiteljskoj sobi hotela The View uz 2 bogata buffet doručka i večere
  • Piće dobrodošlice i besplatan internet 
  • Ulaz i korištenje bazena, finske i turske saune, prostora za relaksaciju i fitness centra  
  • Animacija za djecu
  • 50% popusta na garažu (prava cijena po danu 74,00 kn), 20% popusta na sve masaže i tretmane iz ponude wellness centra
  • Ponuda se može iskoristiti isključivo od 02.05.18. do 18.05.18. i od 23.09.18. do 04.11.18.
  • NAPOMENE:
    • Izaberite između 3 ponude:
    • Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u Junior Suite + 2 bogata buffet doručka i večere + piće dobrodošlice + ulaz i korištenje bazena, finske i turske saune, prostora za relaksaciju i fitness centra + animacija za djecu + besplatan internet, sve za 2 osobe.
    • Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u Junior Suite (2+1) + 2 bogata buffet doručka i večere + piće dobrodošlice + ulaz i korištenje bazena, finske i turske saune, prostora za relaksaciju i fitness centra + animacija za djecu + besplatan internet, sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina.
    • Ponuda 3 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u Obiteljskoj sobi (2 spojene sobe) + 2 bogata buffet doručka i večere + piće dobrodošlice + ulaz i korištenje bazena, finske i turske saune, prostora za relaksaciju i fitness centra + animacija za djecu + besplatan internet, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina.
    • Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 50 % popusta na garažu (prava cijena po danu 74,00 kn); 20 % popusta na sve masaže i tretmane iz ponude wellness centra.
    • Junior suite – cca. 40 m2 , spavaća soba s king-size ležajem, dnevni boravak s LCD televizorom, balkon, kupaonica s kadom i odvojenim tušem, kupaonska kozmetika, individualno upravljan klima uređaj, LCD TV, pisaći stol, telefon s direktnim biranjem, govorna pošta, LANInternet, mini bar, elektronski sef, sušilo za kosu, kućni ogrtač i papuče, protupožarni sustav. 
    • Junior suite 2+1 – cca. 40 m2 , spavaća soba s king-size ležajem, dnevni boravak s lounge-sofom (120x200cm) i LCD televizorom, balkon, kupaonica s kadom i odvojenim tušem, kupaonska kozmetika, individualno upravljan klima uređaj, LCD TV, pisaći stol, telefon s direktnim biranjem, govorna pošta, LAN-Internet, mini bar, elektronski sef, sušilo za kosu, kućni ogrtač i papuče, protupožarni sustav. 
    • Obavezna doplata na licu mjesta: boravišna pristojba 6,00 kn po osobi i danu. Od 01.06. do 01.10.18. boravišna pristojba iznosi 8,00 kn po osobi i danu. Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu, a djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50 % iznosa boravišne pristojbe na licu mjesta.
    • Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 668 415, 051 668 417 ili mail booking@hoteli-novi.hr
    • Za ovu ponudu broj soba ograničen tijekom vikenda te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.
    • 1 osoba može kupiti 2 kupona za sebe i 2 kupona za poklon.
    • Kupon vrijedi za 2, 3 ili 4 osobe, ovisno o odabranoj ponudi.
    • Kuponi se mogu spajati.
    • Check in: nakon 16.00h, check out: do 10.00h.
    • Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail booking@hoteli-novi.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.
    • Rezervacija termina ovisno o smještajnoj raspoloživosti hotela.
    • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
    • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije.
    • Ponuda se može iskoristiti isključivo od 02.05.18. do 18.05.18. i od 23.09.18. do 04.11.18.
    • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
    • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
    • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
    • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
    • Kupnja je moguća putem web stranice CJPremiumTravel  ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
    • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
    • Cjenik pogledajte ovdje
    • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Neka Vam hotel The View pruži nezaboravne prizore i učini Vaš boravak nezaboravnim! Udobno se smjestite u Junior Suite-u ili Obiteljskoj sobi (2 spojene sobe) za dvoje uz 1 dijete do 12 godina ili 2 djece do 16 godina. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 02.05.18. do 18.05.18. i od 23.09.18. do 04.11.18.

NOVI SPA HOTELS & RESORT

Dobro došli u NOVI SPA HOTELS & RESORT, jedinstveni resort na plaži u Hrvatskoj, gdje se ljepote kristalno čistog Jadranskog mora i nezagađenih šumovitih obronaka u zaleđu mješaju s bogatom ponudom i personaliziranom uslugom. Svejedno da li dolazite na obiteljski odmor, romantični vikend u dvoje, neki od naših SPA programa, poslovni put ili aktivan sportski odmor, NOVI SPA HOTELS & RESORT će Vam pružiti nezaboravno iskustvo koje nalazite samo u najboljim svjetskim resortima.

Resort je smješten na blagoj uzvisini duž 1,5 km dugacke obale, što omogućuje da većina 75 hotelskih soba i 336 apartmana u vilama pružaju nezaboravne panoramske poglede iz vlastitih balkona, terasa ili vrtova. Prekrasni interijeri osmišljeni su u skladu s prirodom dopunjujuci je s najmodernijom opremom i detaljima vrhunskih svjetskih resorta.

Odličan položaj - samo 20 minuta od najbliže međunarodne zračne luke (Rijeka) i 90 minuta od Zračne luke Zagreb, čine NOVI SPA HOTELS & RESORT lako dostupnim od bilo gdje u svijetu...

JUNIOR SUITE

Svijetao i prozračan, dizajniran u elegantnom modernom stilu sa svijetlim dizajnerskim namještajem, Junior suite je odličan izbor za sve kojima je potreban dodatan "životni" prostor. Sastoji se od prostrane spavaće sobe s king-size krevetom i odvojenog dnevnog boravka sa sjedećom garniturom, stolićem, foteljom i radnim stolom te balkona sa sjedećom garniturom. Prostrana kupaonica je luksuzno opremljena najfinijom kupaonskom opremom te odvojenom kadom za kupanje i Walk-in Rain shower-om. Neki Junior suite-ovi imaju walk-in closet, a neki business corner te mogućnost za smještaj dodatne osobe na lounge sofi (120x200 cm). Prosječna veličina je 40 m2/430 sq.ft. plus balkon.

SPOJENE SOBE

Connecting sobe su dvije spavaće sobe spojene vratima koje omogućuju smještaj za 4 osobe koje žele biti blizu, a ipak imati i mogućnost za malo privatnosti. Sobe su prostrane, luksuzno opremljene i idealne za obitelj. Sastoji se od jedne spavaće sobe s King size krevetom i vlastitom kupaonicom luksuzno opremljenom najfinijim detaljima te walk-in Rain shower-om te dodatne spavaće sobe s odvojenim ležajevima i vlastitom kupaonicom s kutnom kadom za kupanje, radnim stolom s brzom internetskom vezom, telefonom s direktnom izlaznom linijom i telefonskom sekretaricom. Tamni tonovi modernog i elegantnog dizajnerskog namještaja pružaju prostoru sofisticirani rezidencijalni ugođaj. Obje sobe imaju LCD TV sa svim bitnim internacionalnim satelitskim programima. Connecting sobe imaju male francuske balkone s kojih se pruža pogled na more ili, na nižim katovima, na mediteranski park. Prosječna veličina je 50 m2/480-530 sq.ft. plus balkon.

ENJOY RESTORAN

Pansionski restoran Enjoy u hotelu The View na svom buffetu nudi bogat izbor jela iz internacionalne kuhinje sa snažnom dozom kreativnosti.

ANIMACIJE ZA DJECU

Naš animacijski tim kroz svoje raznovrsne programe omogućuje Vašoj djeci da sa sobom ponesu nezaboravne uspomene na zabavu i igranje u Novi Spa Hotels & Resort-u.

balkon.

NOVISPA CENTAR

Naša misija je pružanje Spa i wellness usluga najviše kvalitete te razvoj novih Lifestyle programa baziranih na holističkom pristupu svima koji žele uživati u vlastitoj ljepoti i zdravlju. Vizija NOVISPA je postati lider na europskom Spa tržištu te se razviti u Spa centar koji postavlja nove standarde u Spa industriji i koji ima pozitivan utjecaj na način života i navike svojih gostiju.

Ponuda NOVISPA centra temelji se na: holističkom pristupu, vođenim i ciljanim Lifestyle programima, ritualima i iskustvima, privatnim Spa zonama, zdravoj ishrani, fizičkoj aktivnosti, individualnim treninzima, morskoj vodi, programima protiv starenja..... to su najvažniji elementi koji utječu na promjenu životnih navika i povratak ravnoteže i harmonije. Sve navedeno ostvaruju vješte ruke naših terapeuta, profesionalaca koji žive u skladu s wellness konceptom i koji imaju preko 400 sati edukacije na NOVISPA akademiji.

Odaberite nešto iz naše bogate ponude i prepustite našem profesionalnom osoblju da kreira savršen program namijenjen isključivo Vama i Vašim potrebama.