[ISTRA] Praznik rada na 20 m od tirkizno plavog mora u Resortu Funtana ***u Vrsaru! Specijalna ponuda - 2 noćenja za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi s polupansionom za samo 889kn!!!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paviljoni Funtane lagano poniru prema moru, tik do tirkizno plavog mora. Udaljena nekoliko minuta od Vrsara, Funtana je idealno odmaralište za ljude koji žele zaboraviti sve svoje brige na nekoliko dana. Kupon je moguće iskoristiti isključivo u terminu 27.04.-04.05.18.

Resort Funtana ***, Vrsar - Valkanela 2, Funtana! 

Gosti koji traže mirno mjesto za bezbrižni odmor uz šum valova, pjev ptica i zrikavaca i hladovinu bujne sredozemne vegetacije naći će ga u turističkom naselju Funtana.

Za navedene termine prethodna provjera raspoloživosti nije potrebna!!!

Položaj: Smješteni na padini prema moru i bazenima, svih 228 soba imaju prekrasan pogled za trenutke opuštanja na kraju dana ili jutarnja buđenja.

Smještajne jedinice: Turističko naselje unutar vaših soba ima: klima-uređaj, telefon, sef, SAT TV, SOS alarm, kupaonica (WC, tuš ili kada, sušilo za kosu), sve sobe imaju balkon, WiFi Internet uključen u cijenu smještaja - dostupan na području recepcije i bazena, internet point na recepciji uključen u cijenu smještaja

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni!

Sadržaji: restoran, kavana – aperitiv bar, kiosk za novine, supermarket

Restoran: Doručak se poslužuje od 7 do 10 sati. Uživajte u bogatoj ponudi toplih i hladnih jela, salata i žitarica za ljubitelje kontinentalne i mediteranske prehrane. Ako ste vegetarijanac, dijabetičar ili vam treba pojačana prehrana, samo se obratite našem osoblju. Možete dobiti i lunch pakete za izlete. Večera počinje u 18:30 i traje do 21 sat.

Sport / rekreacija: tenis (2 zemljana igrališta), stolni tenis, mini golf, najam bicikli, beach volley teren.