Beauty Centar Kozlinger u Zagrebu donosi Vam tretman protiv mrlja i za hidrataciju uz instant lifting u 3 faze koji se radi po ljeti - rezultati vidljivi odmah za samo 169 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: purezza 99 kojična kiselina + monopolarnu i bipolarnu radiofrekvencija + sonda za upucavanje hyalurona + čisti hyaluronski serum. Rok iskoristivosti kupona je 25.11.2018.!

Beauty Centar Kozlinger radi pod ovim imenom od 1998. godine. Iza njih je 18 godišnje iskustvo u radu. Počeli su s radom u Voćarskoj 40 , do proljeća 2015. godine bili na adresi Škrlčeva 7, a od tada su u ulici Hermana Bužana 5.

U svojoj praksi susretali su se sa svim tipovima problema. Od problematične mladenačke kože , do problema kože zrelije dobi. Tretmani i njega lica imaju najdužu tradiciju u njihovom salonu. Osim klasičnih tretmana lica rade i 30tak različitih (specijaliziranih) tretmana preparatima njemačke tvrtke BABOR kojima su zadovoljni i najzahtijevniji klijenti, a LASEROM uspješno riješavaju sve probleme s aknama, borama, flekama i virusnim bradavicama.


  • Cijena uključuje: 
  • purezza 99 kojična kiselina 
  • monopolarnu i bipolarnu radiofrekvencija 
  • sonda za upucavanje hyalurona 
  • čisti hyaluronski serum.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 01 2316 662 ili 098 1933 368, uz KOD i ID kupona po primitku.