Avant Garden - Event Square u Zagrebu donosi Vam nezaboravnu večeru uz tamburaše! Budite dio najbolje zabave uz bogatu roštilj platu, vino i tamburaški sastav Primus za dvoje i samo 129 kn!

6 prodanihMožete kupovati i dalje do max. 225 kupona!
Puna cijena 230 kn
Ušteda 43%
Cijena 129 kn
Uštedi još 7 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 7 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Besplatan parking ispred restorana u Hondlovoj! Cijena uključuje: grill plata za dvoje: ćevapi banjalučki, gurmanski uštipci, roštilj kobasice, spice ražnjići; Prilozi: seljački krupir, ajvar, luk; Piće: čaša vina po osobi: Bijelo Kutjevo Graševina ili Crno Cabernet Sauvignon + cjelovečernji program uz tamburaše! Kupon je iskoristiv isključivo petkom od 20 do 01 h - datumi po izboru: 09.11. ili 16.11., 23.11. ili 30.11.2018.!

 Avant Garden-Event Square

Kao jedan od moderno uređenih prostora za Evente u industrijskom stilu, koji se nalazi u neposrednoj blizini parka Maksimir, zoološkog vrta te Dinamovog stadiona na Ravnicama, Avant Garden se smjestio unutar poslovne zone, u Hondlovoj 2/9.
Prostor je sam po sebi modularan i moguće ga je transformirati za bilo koju vrstu eventa, kapaciteta do 200 ljudi što u Lounge&Brunch i Wedding stilu.


Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da svoje svečanosti/evente/ lijepe trenutke u svom životu obilježite u Avant Garden-u te doživite čari samog Avant Gardena.
Kroz široku ponudu vrhunskih jela koja će zadovoljiti svakog istinskog gurmana u prostoru ugodne atmosfere, modernog dizajna i ujedno sa profesionalnim osobljem, učinit će Vaše evente jedinstvenima i nezaboravnima.


Svakako predlažemo da se od užurbane vreve gradskog života sklonite u klimatiziranu oazu, koja može primiti do 200 osoba.
Za goste je osigurano privatno parkiralište sa video nadzorom i osiguranjem sa kapacitetom do 200 vozila.
Kako bi Vaš Event ostao nezaboravan pridat ćemo važnost svakom detalju, vođeni misijom i vizijom da zadovoljimo svakom vašem osjetu i želji.

Pozivamo Vas da nas posjetite, a sve ostalo prepustite našem Tim-u!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na br. tel 01 5615 173uz KOD i ID kupona po primitku. Kupon je iskoristiv isključivo petkom od 20 do 01 h - datumi po izboru: 09.11. ili 16.11., 23.11. ili 30.11.2018.!