Martinje u Zagrebu! Proslavite blagdan krštenja vina uz živu muziku u restoranu Texas steak&grill house ili The Movie pubu 10.11.'18.! Bogata grill plata za dvoje ili četvero već od 89kn!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Roštilj plata uključuje: vratinu, pljeskavice, iskošteni batak, ražnjiće + marinirani krumpir + pomfrit, luk,ajvar + 2 x savijača od jabuka. Kupon je iskoristiv samo 10.11.2018.!

Ovaj blagdan "krštenja vina", odnosno pretvaranja mošta u mlado vino, obilježava se upravo 11. studenog jer je na taj dan 397. godine pokopan Sveti Martin iz Toursa, zaštitnik vinara i vinograda. 

U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima.

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda. Uređen je u stilu engleskog pub-a. 

Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor. Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.