Salon ljepote Indigo u Zagrebu osigurava Vam uživanje u dugotrajnoj glatkoći uz depilaciju šećernom pastom ili voskom već od 79 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 160 kn
Ušteda 50%
Cijena 79 kn
Uštedi još 4 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Izaberite svoju opciju ponude i zone depilaciju te budite bezbrižne uz glatku i nježnu kožu! Kupon vrijedi do 25.12.2018.!

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina 2 dana unaprijed na broj telefona: 099 2095 195, uz KOD i ID kupona po primitku.

Depilacija šećernom pastom brzo je stekla popularnost u kozmetičkim salonima diljem svijeta. Nije ni čudo jer sadrži samo prirodne sastojke, ne oštećuje kožu, bakterije u ovakvoj pasti nemaju mogućnost preživljavanja (kao u vosku) te nije potrebno čekati da dlačice narastu!

Depilacija voskom je klasična depilacija sa toplim voskom u patronama. 
Nakon depilacije na depilirano područje nanosimo pjenu i kremu koje smiruju iritaciju na koži.
Depilirane dlačice postepeno oslabljuju i postaju sve tanje. Na tretiranom području možete očekivati da dlačice neće rasti do 3 tjedna.


Od 10. rujna Salon ljepote Indigo na novoj lokaciji: Selska cesta 5, 10000 Zagreb!