Sa Travel Pointom na advent u Veronu uz doživljaj najvećeg božićnog sajma u Italiji: 22. izdanje Božićnog sela u Bussolengu uz prijevoz autobusom, voditelja putovanja...289kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Garantirani polazak u 2:00 sata sa Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni: 502-506). Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika) uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin: 01.12.2018.!

ADVENT U VERONI I BOŽIĆNOM SELU U BUSSOLENGU

Polazak: 01.12.2018.

Posjet  22. izdanju Božićnog sela u Bussolengu – najvećem božićnom sajmu u Italiji, na 7000 m2. Kombinacija svjetla, ukrasa, Djed Božićnjak i jaslice u prirodnoj veličini te čudo mirisa i božićnih pjesama pružaju jedinstven doživljaj i garantiraju maksimalno uživanje u ambijentu.


Poklanjamo ulaznicu za Božićno selu u Bussolengu!

Program putovanja:

Polazak u 2:00 sata sa Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni: 502-506). Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika) uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. 
Vožnja kroz Sloveniju i Italiju, autoputom do Verone, grada zaljubljenih ukrašenim u božićnom stilu.  Šetnja sa pratiteljem putovanja na relaciji PIAZZA BRA – ARENA – VIA MAZZINI – VIA CAPPELLO - PIAZZA DELLE ERBE –PIAZZA DEI SIGNORI - JULIJINA KUĆA. Slobodno vrijeme za kupovinu na mnogobrojnim adventskim štandovima i uživanje u predbožićnom raspoloženju. 


U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i odlazak prema mjestu BUSSOLENGO koji se nalazi nedaleko od Verone. Božićno selo u Bussolengu je napravljeno po uzoru na njemački grad Rothenburg, prostire se na 7000 m2 i svojim izgledom i jedinstvenom atmosferom privlači na tisuće posjetitelja. Prostorije (sobe) sajma su tematski uređene pa tako možete zalutati u svijet patuljaka, božićnih ukrasa, jaslica I glazbenih kutija.  Očekuju vas i već neizostavni štandovi sa raznim rukotvorinama, lokalnim delicijama, tradicionalnim ukrasima, orginalne božićne čestitke sa prešanim cvijećem… Ostatak popodneva slobodno vrijeme za kupovinu.


Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, povratak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.