[ROGAŠKA SLATINA] Odmor kakav zaslužujete, sa dodirom prirode! 2 dana/ 1 noćenje s polupansionom ili opuštanje u sauni u Hotelu Slatina 4* uz neograničeno kupanje... za dvoje već 377 kn!

10 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 608 kn
Uštedi još 30 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 30 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Hotel Slatina je suvremeni lječilišni centar i jedini centar u Sloveniji za gastroenterologiju i metabolizam!!! Izaberite 1 ili 2 polupansiona ili romantičan relax time! GRATIS boravak za dijete do 6 godina, koje krevet dijeli sa odraslima! Kupon vrijedi do 20.12.18. te se kuponi mogu spajati!

Hotel Slatina, Rogaška Slatina - Objekt s tradicijom i zelenom sadašnjošću.

Sadrži karakteristike arhitekture 19. stoljeća, raskoš izbora s karakterom tradicije i suvremenosti!

Hotel ima obnovljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe te obiteljski apartman u starom dijelu hotela.

Jedini slovenski lječilišni centar za gastroenterologiju i metabolizam!

Hotel također sadrži :

Centar opuštanja i wellnesa, vrhunsku kuhinju u kojoj je moguće izabrati i dijetnu prehranu i prehrana za očuvanje zdravlja, termalne bazene s jedinstvenom mineralnom vodom!

Jedinstven sastav prirodne mineralne vode Donat Mg i danas je glavni razlog za to da je Rogaška Slatina već stoljećima omiljeno europsko lječilište, specijalizirano za liječenje i ublažavanje kroničnih gastroenteroloških, metaboličkih (šećerna bolest, povišene masnoće u krvi, prekomjerna težina), menadžerskih i psihosomatskih bolesti.

PRIRODNA TAJNA - Mineralna voda Donat Mg

Prirodna se tajna otkriva u šuštanju ljekovitih mjehurića slatine Donat Mg, jedne od najbogatijih voda magnezijem na svijetu.

Vrlo visoka koncentracija magnezija i drugih mineralnih tvari, koje su u današnjem životnom ritmu još potrebnije stanicama u tijelu, toj vodi daje takvu snagu liječenja da je medicina već godinama koristi za ublažavanje mnogih zdravstvenih tegoba.

Što to u stvari znači?

Zahvaljujući svom neprocjenjivom sastavu, ljekovita mineralna voda Donat Mg pomaže pri:n liječenju bolesti probavnih organa, jetre, žučovoda, gušterače, živčanog sustava, srca i krvnih žila;  povoljno djeluje na koncentraciju šećera, kolesterola i na povišen krvni tlak;  nezamjenjiva je pri otklanjanju zatvora, debljine, žgaravice i prekomjernog izlučivanja želučane kiseline;  zadovoljava potrebe za magnezijem, koje se povećavaju u stresnim okolnostima, pri intelektualnim i tjelesnim naporima, nakon pretjeranog konzumiranja alkohola i dijeta pri kojima se uzimaju samo određene vrste namirnica!