Jesenski dani u divnoj Puli! Uživajte u istarskoj ljepotici na 3 dana/2 noćenja za dvije osobe u apartmanima Drago ili Diego ili birajte apartman Klara za četiri osobe...od 699 kn!

Super cijena 699 kn
Uštedi još 36 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 36 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

U dvoje ili uz društvo, uljepšajte jesenske dane odmorom u ljepotama Istre... Kupon za ponudu vrijedi do 23.12.18.!


Apartman Klara - može ugostiti 4 osobe. 

Sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinjom sa dnevnim boravkom i balkonom te kupatilom i odvojenim toaletom te ima pogled na prelijepi vrt Parkirno mjesto osigurano. 10 min pješke do centra grada.

Apartman Diego - može ugostiti dvije osobe. 

Sastoji se od sobe sa kuhinjom i odvojenim kupatilom te ima izlaz u dvorište. ispred apartmana nalazi se ugodna terasa. parkirno mjesto osigurano. 10 min pješke do centra grada.

Apartman Drago - može ugostiti 2 osobe te se sastoji od sobe i kuhinje te odvojenim kupatilom te ima izlaz u dvorište. 10 min pješke do centra grada.


Apartmani i kuća opremljeni su svim potrebnim sadržajima kao klima i wifi, kuhalo za vodu, ručnicima i plahtama...


  • Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail diego.apartments.pula@gmail.com ili na mobitel 091 1484 950, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.