U Novu godinu uđite uz jedinstvenu atmosferu Sarajeva! Doček uz odmor u hotelu Festival 4* na 2 ili 3 noćenja s doručkom, piće dobrodošlice, voće u sobi, 2 karte za Sarajevsku žičaru, po super cijeni!

Super cijena 2.464 kn
Uštedi još 124 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 124 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Sarajevo kao destinacija za doček Nove zvuči idealno! Kupnjom ove ponude djeca do 15 godina borave gratis! Dodatne pogodnosti: transport od aerodroma; poklon kartice prema izboru za kafiće, klubove, rent a car, casino, galeriju! Kupon vrijedi od 29.12.18. do 02.01.19.!

Smještaj nadomak stare gradske jezgre, na lijevoj obali Miljacke, izmeđa dva povijesna mosta "Čobanije" i "Principovog".  Ako je vaš posjet gradu poslovne prirode ili ste pak Sarajevo odabrali kao zanimljivu turističku destinaciju, hotel Festival pravi je izbor za Vas!


Doček Nove Godine nije organiziran, pa se preporuča doček Nove Godine na otvorenom!


Hotel Festival smješten u samom centru grada idealan je za sve posjetitelje koji u naš grad dolaze zbog znamenitosti, kulturnih dešavanje ili iz poslovnih razloga.

Hotel raspolaže sa 20 smještajnih jedinica u kategoriji od 4 zvjezdice, a kako je glavni zadatak svakoga hotela da osigura savršen san svojim gostima, zbog čega je svaki detalj u sobama pomno osmišljen.


Hotel ima vlastiti parking  i restoran, koji služi kontinentalni doručak (švedski stol), uz širok izbor tradicionalnih jela iz bogate bosanske kuhinje, a hrana je iz ekološkog uzgoja.


Besplatan WI-FI i parking!!!