Uz Smart Travel otkrijte adventski ugođaj Bleda i Radovljice! Prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licencirani pratitelj, svi razgledi prema programu...za samo 149kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 06.15h. Kupon vrijedi za datum 16.12.2018., 22.12.2018.!

POLAZAK: 16.12., 22.12. 

Uživajte u predblagdanskom duhu slikovitog jezera Bled i doživite predbožićni ugođaj Radovljice, poznate po dugoj tradiciji izrade ukusnih medenjaka...

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 06.15h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 06.30h prema BLEDU. Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Dolazak u Bled, biser slovenskih Alpi, koji okružuju visoki planinski vrhunci i dodatno doprinose mističnosti i ljepoti jezera. Slijedi slobodno vrijeme za šetnju uz samo jezero i mogućnost vožnje tradicionalnim čamcem po jezeru do BLEDSKOG OTOKA i posjeta baroknoj CRKVI SV. MARIJE na otoku s odlično sačuvanim freskama i prilikom da posjetitelji zazvone za sreću i ispunjenje želja (uz doplatu na licu mjesta)! 

 

Nakon opuštanja uz kavu, kolač, nastavljamo našu vožnju u smjeru RADOVLJICA, čiji je STARI GRAD jedan od najbolje očuvanih gradskih struktura u Sloveniji, s kućama koje datiraju iz 15. i 16. stoljeća. Ovaj šarmantni grad će Vas definitivno očarati svojim položajem, s raznolikom saučuvanom arhitekturom, ali i muzejima i galerijama, kao i drugim atrakcijama. Svaki kutak ovog gradića odiše poviješću i priča zanimljive priče iz prošlosti. Radovljica je poznata i po dugoj tradiciji izrade MEDENJAKA i LICITARSKIH SRCA te predlažemo sudjelovanje u zajedničkoj prezentaciji i radionici (uz doplatu). Zar ne biste izradili sami suvenir i oduševili svoje ukućane originalnim poklonom? Obiđite adventske štandove, kupite originalne suvenire i poklone, uživajte u mirisima slastica, okusima medenjaka i kuhanog vina koji dodatno doprinose predblagdanskom ugođaju... 


Okupljanje grupe, i polazak prema Zagrebu. Slijedi ugodna vožnja uz zaustavljanje prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto dolaska je predviđen u večernjim satima.