Uživajte u atraktivnom programu poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu! Polazak autobusa u 8:00 sati s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva.


PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 8:00 sati s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva. 

Ugodno putovanje prema TRSATU. Posjet Svetištu Gospe Trsatske. Razgled crkve koja se nalazi na zaravni trsatskog brijega i vezuje se uz pobožnu predaju s kraja 13. st.


Slobodno vrijeme do oko 13:30 sati kada je predviđen odlazak do OPATIJE. Po dolasku u Opatiju šetnja gradom: park Angiolina s više od 150 vrsta biljaka sa svih strana svijeta, park Sv. Jakova, simbol grada - Djevojka s galebom...Slobodno vrijeme za uživanje u FESTIVALU ČOKOLADE, najslađoj opatijskoj manifestaciji koja predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove. Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u Centru Gervais gdje svaki proizvođač predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima. 


Oko 18:00 sati polazak prema Zagrebu. Uz kraću pauzu dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.