Idemo na skijanje u Italiju uz Palma Travel! Grand Hotel Miramonti 4* u Passo Tonale po super cijeni od 5099 kn/osobi uz 7 noćenja s polupansionom i uključenom klub karticom za hotelske pogodnosti!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Palma Travel i Crno Jaje vode Vas na skijanje u bajkovite talijanske Alpe! Grand Hotel Miramonti 4* smješten na 50 m od žičare skijališta Passo Tonale pružit će Vam pravi gastronomski, wellness i animacijski ugođaj za početak nove godine sa stilom! Po super cijeni od 5099 kn/osobi priuštite si u siječnju 8 aktivnih i opuštenih dana u dvokrevetnoj standard sobi s polupansionom.

Mjesto Passo Tonale nalazi se na 1883 metara nadmorske visine te je objema stranama okruženo skijaškim stazama i žičarama sve do 3000 metara. Zajedno sa skijalištem iznad mjesta Ponte di Legno ima ukupno 100 km povezanih staza svih težina. Zbog svog položaja, skijalište je izuzetno bogato snijegom tijekom cijele sezone te je praktički sav smještaj direktno na skijaškoj stazi. 


U samom mjestu ima caffe barova, restorana i najam skija.


Grand Hotel Miramonti 4* pruža se na 1800 m n/v u centru skijališta Passo Tonale i raspolaže brojnim animacijskim programima, bogatom gastronskom ponudom, wellness oazom i mnogim drugim.


FREE KLUB KARTICA uključuje: piće dobrodošlice u nedjelju navečer, bazen (svaki dan), wellness zona za starije od 14 godina (sauna, rimska kupelj, turska kupelj, jacuzzi, hladna kupelj, relax soba), teretana (za starije od 18 godina), tradicionalna večera, animacijski program, baby klub za djecu od 2 do 4 godine (od 9h do 13h te od 14h do 19h), miniclub za djecu od 4 do 12 godina (od 9h do 19h s obrokom i plesom od 21h do 21.30h), disco club (ulaz omogućen tijekom cijelog boravka).

Prilikom kupnje vrlo je važno odabrati tip sobe ovisno o broju osoba i termin korištenja ponude. Provjera raspoloživosti prije kupnje i rezervacija nakon kupnje je OBAVEZNA kako bi Vam agencija Palma Travel izdala vaučer! 

Mapu skijališta pogledajte ovdje: Passo Tonale