Polazak autobusa sa više lokacija iz Zagreba te Dugog Sela oko 8 sati ujutro. Program dočeka na otvorenom počinje u 10 sati. Kupon se može koristiti isključivo za ovo garantirano putovanje 31.12.2018.!

Jeste li znali?

Od 2000. godine u Fužinama, malenom mjestašcu u središtu Gorskog kotara, organizira se svečani doček Nove i ispraćaj stare godine. No, za razliku od drugih dočeka i proslava Novih godina, ovaj se odvija na Silvestrovo točno u podne. :)


Tako će i ovog 31. prosinca u podne svi stanovnici Fužina i njihovi brojni posjetitelji dočekati Novu, 2019. godinu uz pravu pučku veselicu, vatromet, kobasice, kuhano vino, domaće slastice i brojne druge specijalitete.


Proslava se održava na igralištu ispod brane, u središtu Fužina. 19. podnevni doček u Fužinama započinje u 10:00h. I ove godine moći će se kupiti balone sa helijem, na kojima će svatko moći ispisati svoju novogodišnju želju. Svi će baloni točno u podne zajedno biti pušteni u zrak.


Budući da je doček Nove godine u Fužinama iznimno popularan, pa se tako u tom mjestu u kojemu živi manje od tisuću stanovnika redovito okupi desetak tisuća ljudi, preporučujemo vam da na vrijeme rezervirate svoj smještaj, ali i mjesto za ponoćni doček ‘prave’ Nove godine. Također, ako ondje idete samo na jednodnevni izlet i stižete automobilom, svakako si ostavite vremena za traženje parkinga i eventualno pješačenje do središta grada, gdje se i odvija cijela proslava.


  • Polazak: Dugo Selo 08:00h Sesvete 08:15h Dubrava okretište 08:30h Križanje Vukovarske i Držićeve (ex Diona) 08:45h Savica 08:50h zgrada INE 09:00h Savski gaj 09:05 Hotrl Antunović 09:15h
  • Polazak iz Fužina oko 16:00h.