Da je advent u Beču čarolija, uvjerite se 15.12.2018. uz Darojković Promet i jednodnevni izlet u Beč... Uživajte u svjetlima grada, mirisu kuhanog vina i raznih specijaliteta...219kn/osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa iz Dugog Sela sa više lokacija u Zagrebu. Polazak u ranim jutarnjim satima po dogovoru. Polazak u ranim jutarnjim satima po dogovoru ;) Kupon se može koristiti isključivo za ovo putovanje 15.12.2018.!


Datum putovanja: 15.12.2018.!


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa sa više lokacija iz Zagreba, Ivanić Grada, Vrbovca te Dugog Sela. Polazak u ranim jutarnjim satima po dogovoru.


Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku u Beč iskrcaj kod Zgrade bečke secesije, adresa: Friedrichstraße 12, 1010 Wien.

Lagana šetnja do centra te slobodno vrijeme za obilazak Adventskog sajma te kavu i kolač u jednoj od tradicionalnih bečkih kavana.

Odlazak iz Beča u 18,00.

CIJENA UKLJUČUJE:


Prijevoz visoko - turističkim autobusom sa svom dodatnom opremom (klima, CD, DVD,..), pratitelj tijekom putovanja, organizaciju i realizaciju putovanja, osiguranje jamčevine putovanja, osiguranje od odgovornosti.