Nova godina na otoku sreće uz Doris Dragović i novogodišnji program! Rajski Rab na 4 dana/3 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu International uz korištenje fitnessa, finske saune...od 2249kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogat novogodišnji program je organiziran na Trgu Municipium Arba i zabavu do ranih jutarnjih sati uz Doris Dragović! Napomene za djecu u sobi s roditeljima na pomoćnom ležaju: 0 - 6 godina prvo dijete gratis! Kupon se može iskoristiti isključivo od 29.12.18. do 02.01.19.!

Doček Nove godine na trgu - posjetitelje će zabavljati grupa Venus do dolaska glavne zvijezde večeri Doris Dragović koja će pjesmom uvesti Rab u 2019. godinu!

Doček Nove godine posebno je razdoblje u svačijem životu jer upravo tada promišljamo o prošloj godini i željno iščekujemo Novu. Doživite početak Nove 2019. na prelijepom mjestu kao što je otok Rab i hotel International!


Hotel International se nalazi u srcu starog grada na samoj rivi. Okružen je antičkim kamenim ulicama koje pozivaju na šetnju i otkrivanje bogate Rapske kulturne baštine. Ako niste za šetnju tu je Božićno-novogodišnji vlak koji spaja stari grad i novi centar. Uživajte na Rabu uz bogat višednevni kulturni i zabavni program uz poznate grupe, limenu glazbu, folklorno društvo i uz bogatu tradicionalnu gastronomsku ponudu.

Kategorizacija: ***
Broj soba: 138
Recepcija; hotelski restoran; aperitiv bar; Lounge bar Escape;Restoran & Lounge bar Dock 69; Pool bar; sauna; fitness; najam bicikla.
 

Za Novu godinu 01.01.2019. uključen u cijenu: BRUNCH - doručak + ručak, trajat će od 08 do 14 h!


Ponuda uključuje i -20% na masaže, korištenje fitness sobe, korištenje finske saune, gratis parking i vođenje po gradu Rabu sa licenciranim vodičem!

Opuštanje
Opustite svoje tijelo i pronađite mir. Dopustite da vas uz čarobne mirise ružmarina, lavande, limuna razmazimo opuštajućim tretmanima i aromatskim masažama.
Priuštite si odmor od zamorne svakodnevice, riješite se nepotrebnoga stresa i zakoračite u opuštajući svijet wellnesa. Obnovite energiju jednim od re-energize tretmana ili se vratite u formu u fitness centru. Nakon minuta provedenih u toploj sauni, osvježite se zdravim i prirodnim koktelom za detoksikaciju organizma.
Doživite potpuni osjećaj zadovoljstva, zdravlja i ljepote u našem wellness centru.

Obiteljski odmor
Hotel International, uz razne pogodnosti i pristupačne cijene, obiteljima jamči nezaboravan odmor u obiteljskim sobama te nudi mnoštvo aktivnosti za sve njezine članove.

Bogat novogodišnji program je organiziran na Trgu Municipium Arba i zabavu do ranih jutarnjih sati uz Doris Dragović! Za dobru zabavu pobrinuti će se i Željko Bebek koji nastupa 29.12.18.

Novogodišnji program grada Raba: 

29.12. - Popodnevno božićno druženje Žive jaslice - Udruga Tunera uz bogati kulturni program u obližnjem parku Dorka od 17:00 sati 

Na Gradskom trgu udaljenom samo 100 m uz bogatu ponudu jela i pića naših adventskih kućica uživajte u nastupu Željka Bebeka!


30.12. - 10:00h obilazak grada uz pratnju stručnog vodiča 

31. 12. Silvestrovo Od 10:00 sati na glavnom trgu bogat cjelodnevni kulturni i zabavni program uz folklorno društvo Rapski tanac, limenu glazbu DVD-a Rab i tradicionalnu gastronomsku ponudu. U 12:00h organiziran je dječji doček Nove godine.