Odmor na Bohinju i skijanje na Vogelu! Zimsko uživanje na 7 dana/6 noćenja u apartmanima Residence Triglav uz šestodnevni ski pass za odrasle samo 2165 kn ili za dijete već od 359 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor u predivnoj prirodi slovenskog Bohinja! Termini: 13.01.-19.01./20.01.-26.01./27.01.-02.02.2019.! Prije kupnje kupona odaberite između 6 noćenja + 6 dana ski passa za odrasle ili za djecu!

VRSTE APARTMANA:

Tip A: (20)m2, za 2 osobe-jednosobni. Predsoblje (kuhinjska niša), dnevni boravak sa bračnim krevetom i dvosjedom, kupaona-WC, sat TV, balkon.    

Tip B: (26m2) za 2-3 osobe-jednosobni. Predsoblje, kuhinjska niša, dnevni boravak (bračni krevet i jednosjed na razvlačenje), kupaona-WC, sat TV, balkon.

Tip C: (31m2) za 2-4 osobe jednosobni. Predsoblje, kuhinjska niša, boravak (bračni krevet i dvosjed na razvlačenje), kupaona-WC, sat TV, balkon.     

Tip D: (38m2) za 2 do 4 osobe, dvosobni. Predsoblje, kuhinjska niša, dnevni boravak sa dvosjedom na razvlačenje, spavaća soba sa bračnim krevetom, kupaona-WC, sat TV, balkon.      

Tip E: (46m2) za 3 do 5 osoba, dvosobni. Predsoblje, kuhinjska niša, dnevni boravak sa dvosjedom na razvlačenje, spavaća soba sa bračnim krevetom i dodatnim krevetom, kupaona -WC, sat TV, balkon.


   

KAKO DO NAS?

Iz glavne ceste Beljak-Ljubljana(A10), skrenete za Bled-Bohinj. Potom se vozite kroz Bled, i držite se glavne ceste. Put će Vas voditi kroz Bohinjsku Bistricu.

Kada dođete do Bohinjskog jezera, skrenete desno preko mosta, gdje ćete kroz 500m na lijevoj strani ugledati Residence Triglav.


RESTORAN TRIGLAV

Otvoreno:  svaki dan od 10:00 do 24:00

Nudimo: u restoranu je 50 mjesta + natkrivena terasa

primamo rezervacije za razna slavlja

ručak

domaća hrana

Bohinj je jedan od bisera u svijetu. Ovdje ćete uživati ​​spavanje u svježem planinskom zraku. Hotel je smješten iznad Bohinjskog jezera. Vaša pluća će biti popunjena svježim zrakom. Velike šume oko jezera Bohinj su poput prirodnih zračnih filtera. 


Skijalište Vogel se smjestilo u idiličnom kutku Slovenije, u nacionalnom parku Triglav, ispod istoimenog najvišeg planinskog vrha Slovenije te iznad jezera Bohinj. 

Do Vogela se dolazi gondolom koja kreće s obale Bohinja u mjestu Ukanc. Gondola novija, brza i kapaciteta 80 ljudi, a za nekoliko minuta prebacuje skijaše na nadmorsku visinu od 1.535 m n/m gdje i počinje skijalište. Odmah pri izlasku iz gondole nalazi se hotel, restoran, caffe bar, ali i ski rent, servis i depo te ski škola. Djeca koja još ne skijaju moći će se zabaviti u vrtiću na snijegu, na početku skijališta.

Nekoliko je restorana i barova s terasama u kojima se skijaši mogu okrijepiti. Nude se standardni specijaliteti, poput gulaša, jote, pizze, raznih štrudli..., a cijene se kreću oko 7 eura za hranu dok bezalkoholna pića i pivo stoje oko 3 eura. Na kraju skijaškog dana u dolini gdje se nalaze i brojne smještajne jedinice, od apartmana i pansiona do hotela, je još bolja gastronomska ponuda. 

Do Vogela se dolazi autocestom iz Ljubljane prema Kranju te skretanjem na običnu cestu za Bled i Bohinjsku Bistricu. Od Rijeke treba prevaliti oko 180 km, a iz Zagreba oko 220 km.